Ha csak most kezdek el tanulni az érettségire, sikerülhet?
Figyelt kérdés
Úgy értem minimum 450 pontot kell elérnem, de eddig (nyelvvizsga stb.) még nem tudtam rá készülni semmit.2009. dec. 14. 16:05
1/3 anonim válasza:
nyugi,én sem kezdtemmég el,és magamat ismerve nem is nagyon fogom.Igaz nekem magyar,töri matek lesz csak.de majd ugyis lesz időd áprilistól.
2/3 anonim válasza:
Nyelvvizsgád sincsen? Akkor necces:D Amúgy én az érettségimre intenzíven egy hetet tanultam kb, az emeltre év közben készülgettem (de azt se vittem túlzásba), de mondjuk volt nyelvvizsgám...
Attól függ milyen gyorsan fog az agyad:)
3/3 anonim válasza:
Én már érettségiztem,és elég volt előtte 1 hónappal,simán meg lesz.Ne vidd azért túlzásba:)Úgyis folyamatosan haladtok még a suliban,és a tanárok is elkezdik majd a gyakorlást veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!