Ki,hogy oldja meg a az egyetem melletti munkat?A tanaraitok jo szemmel nezik,ha neha hianyoztok munka miatt?
2009. dec. 14. 09:33
1/9 anonim válasza:
Levelező mellett simán lehet,bár a péntek délutánok néha húzósak,ha a mh-en is áll a bál.
2009. dec. 14. 09:38
2/9 A kérdező kommentje:
Es ha levelezon tanulok az is van olyan elismert,mint a nappali egyetem?
2009. dec. 14. 09:41
3/9 anonim válasza:
Nappalis vagyok, meg lehet oldani, bár nekem rugalmas a munkaidőm. Tehát ha be kell mennem szemináriumra akkor utána annyival tovább benn maradok elvégezni a munkám. Előadásokra nem járok be, csak ha munkaidő után kezdődnek.
2009. dec. 14. 09:42
4/9 anonim válasza:
Nem tesznek különbséget,mi a nappalisokkal vizsgázunk.Első vok.Utána a mh-et sem érdekli hol végeztél.
2009. dec. 14. 09:58
5/9 A kérdező kommentje:
Az jo:) es az igaz,hogy,ha levelezon vagyok akkor nem igenyelhetek osztondijat?
2009. dec. 14. 10:19
6/9 anonim válasza:
levelező általában fizetős. tehát a gatyád is rámegy a tandíjra, a nullán leszel....
próbálkozz a nappalival. sok csoptársam dolgozik suli mellett, és még egyiket sem rúgták ki.
amúgy mit melózol? és milyen a beosztás?
próbálj beszélni a tanárokkal, hogy így alakult az anyagi helyzeted, dolgoznod kell, de megpróbálod magadból kihozni a maximumot.
és ne hagyd ott a nappalit. sztem többet ér a nappalis diploma mint az esti vagy levelező.
2009. dec. 14. 11:40
7/9 anonim válasza:
a nappalis diploma többet ér mint a levelező. tisztelet a kivételnek, de nálunk a levelezősöknek könnyebb dolguk volt sokkal,mint nekünk nappalisoknak. Nekik kevesebb anyagot adtak le,amit meg kellett tanulniuk, és sokkal elnézőbbek voltak velük zh-nál és vizsgán is,és nem kellett egész nap iskolában lenniük. Ettől függetlenül mindig haragudtak ránk, hogy jobb dolgunk van..
Szerintem próbáld a nappalit, ott lehet olyat kérni,hogy egyéni tanrend.ez azt jelenti,hogy nem kell minden órára bemenni, és megértőek a tanárok is, persze komoly indok kell hozzá.
2009. dec. 14. 12:32
8/9 anonim válasza:
Attól függ hova jársz, mert vannak olyan sulik, mint mondjuk közgáz, ahol megteheted, hogy kéthetente egyszer mész órára. Persze nem minden félévben, de van rá példa.
2009. dec. 16. 12:22
9/9 anonim válasza:
Elméletileg minden egyetemen/főiskolán lehet kérni egyéni tanrendet, ami azt jelenti, hogy nem kell bejárnod órákra, és a tanárokkal kell megbeszélned, hogy mi a tárgy teljesítésének a feltétele. A zh-kat ilyenkor is meg kell írni, és általában referálni is kell. Vannak nálunk tanárok, akik plusz egy beadandót kérnek, vagy beszámoltatnak. De amúgy meg lehet oldani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!