Van esélyem a divattervezői szakmában?
Az a helyzet hogy már nagyon régóta divattervező szeretnék lenni...Viszont sajnos anyagi téren eléggé szűken állunk, szóval az eddig nézett iskolák közül egyedül a MOME képzése jöhet szóba.
És nem nagyon tudom hogy itt Magyarországon azzal sikerülne elhelyezkednem? És ha igen, mennyit lehet Magyarországon divattervezőként keresni?
Vagy esetleg tud valaki valamilyen módot arra hogy ingyen tanulhassak külföldön divattervezőnek?
Persze még B-tervnek ott van, hogy ha mégsem jön be a divattervezői álmom, akkor kihasználom azt hogy 5 nyelvet tanulok, és valami ehhez kapcsolódó munkát keresek. =)
figy.. MOME erős egyetem.. kemény felvételi és kevés embert vesznek fel. szurkolok neked,hogy sikerüljön^^
ha oda nem vesznek fel még mindig ottvan egy híres suli ami OKJ-t ad!! Modart Stylist és Divat Iskola [link] ezis pesten van és sztem fizetés de érdeklődni kell^^
ha stylist szeretnél lenni ismerkedj médiabeli emberekkel keres protekciót^^pl. keress fel egy tv-s szerkesztőt haverkodj össze vele, kérdezd majd meg egy idő után ismeri-e Náray Tamást vagy stb ilyen stylistokat Lakatos Márk Kisprumik Ádám) rengeteg van^^
Ha ez az álmod vágj bele. nyelv pedig tuti kell
divat szakmában francia,német,angol^^ az alap asszem^^
Sok Sikert Neked!
Remélem segítettem!
Köszönöm a választ! Igen, segítettél. =)
Persze még szívesen várok válaszokat =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!