jó a Pax is, azonban a Parker az mégiscsak Parker :)
talán valamikor a '60-as években kezdték gyártani nálunk a Pax-ot (PECDI), letagadhatatlanul lemásolva a Parker adott típusát
viszont egy nagyon jól sikerült, és jó minőségű másolat volt akkor is és most is az
Csatlakozom a "jó a Pax is" táborhoz.
De ezt neked kell tudni igazából. Nekem volt, illetve van is egy Parkerem, de nem tudtam vele normálisan (gyorsan) írni. A minőségére, anyaghasználatára szerintem nem lehet panasz egyébként, meg a fentebbi is irreleváns ha nem vagy olyan béna, mint én.
Ugyanakkor szerintem nem nagyon lehet vele vagánykodni. Tudom, hogy valami 120+ éves cég, és tényleg jó, de a többi készítő mellett azért eltűnik. Persze nyilván meg lehet támadni ezt az állítást azzal, hogy a Parker is tud rohadt drága lenni, a többi brand meg kvázi megfizethetetlen átlag magyarként, nem a mi piacunk.
Összességében: ha érdekel, tetszik, akkor vegyél egy kedvezőbb árfekvésűt, alsóbb kategóriásat, próbáld ki. Nem lesz kidobott pénz, már azok is szinte egy életre szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!