Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megéri Parker tollat venni...

Megéri Parker tollat venni vagy jó a Pax is?

Figyelt kérdés

2014. márc. 8. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Én személy szerint a pax-ot jobban szeretem. Csak azzal nem lehet vagánykodni, mert olcsóbb.
2014. márc. 8. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:

jó a Pax is, azonban a Parker az mégiscsak Parker :)

talán valamikor a '60-as években kezdték gyártani nálunk a Pax-ot (PECDI), letagadhatatlanul lemásolva a Parker adott típusát

viszont egy nagyon jól sikerült, és jó minőségű másolat volt akkor is és most is az

2014. márc. 8. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
bocs PECDI=PEVDI
2014. márc. 8. 11:10
 4/5 delusion ***** válasza:

Csatlakozom a "jó a Pax is" táborhoz.

De ezt neked kell tudni igazából. Nekem volt, illetve van is egy Parkerem, de nem tudtam vele normálisan (gyorsan) írni. A minőségére, anyaghasználatára szerintem nem lehet panasz egyébként, meg a fentebbi is irreleváns ha nem vagy olyan béna, mint én.

Ugyanakkor szerintem nem nagyon lehet vele vagánykodni. Tudom, hogy valami 120+ éves cég, és tényleg jó, de a többi készítő mellett azért eltűnik. Persze nyilván meg lehet támadni ezt az állítást azzal, hogy a Parker is tud rohadt drága lenni, a többi brand meg kvázi megfizethetetlen átlag magyarként, nem a mi piacunk.

Összességében: ha érdekel, tetszik, akkor vegyél egy kedvezőbb árfekvésűt, alsóbb kategóriásat, próbáld ki. Nem lesz kidobott pénz, már azok is szinte egy életre szólnak.

2014. márc. 8. 11:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 8. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!