Ez most komoly?!
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam,aki 3 tantárgyból bukásra áll,a többiből mind 2-es.És egy olyan iskolába akar továbbtanulni,ami 4.8-as átlaggal fesz csak fel....hát én ezt nagyon szánalmasnak találom..Ráadásul nem hülye,de meg se próbálja:házi sosincs meg,átlagba minden nap kap 1-es,most kapott okostelefont,úgyhogy most az érdekli(órán fülhallgatóval zenéthallgat!!!) és már 7 pasija volt,pedig 14 éves!!!!Hogy lehet ezt csinálni?Szerintetek nem szánalmas?2014. márc. 6. 06:49
1/7 anonim válasza:
Hát sajnos vannak ilyenek... igen, nekem is elég szánalmasnak tűnik....Hagyad hadj jelentkezzen oda ahova akar s aztán majd rájön, hogy nem vették fel.... s talán el is gondolkodik....
2/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Csak a saját eredményeid kell hogy érdekeljenek, ne hagyd hogy lehúzzon az átlag.
Ő az "átlag". Falakba ütközik majd, természetesen nem fogják felvenni oda, csak a sokadik pusztulat helyre amit mindenki csak vésztartaléknak jelöl meg.
Ha jól néz ki, esetleg majd lehet valakinek a kitartottja, de az nem egy büszkeségre okot adó szerep - szerintem.
3/7 anonim válasza:
Szánalmas, de az is elég gáz, hogy vele foglalkozol.
5/7 anonim válasza:
Ha bukásra áll, akkor úgy nem fogják felvenni sehova
6/7 Kati Tibor válasza:
Talán kicsit szánalmas de ki hogy éli az életét
7/7 anonim válasza:
Hűha,hát szerintem szánalmasnak mondható simán.
Majd nagy korában leshet le a kukás autóról,vagy még onnan sem,hogy miért nem tanult sulis korában.
Ha jelentkezni fog abba az iskolába,akkor meg majd ki fogják röhögni,hogy ilyen sz.rzsák akar menni az iskolájukba szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!