A Miskolci Rendészeti Szakközépiskolába mikor lesz a felvételi?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem, de még semmilyen választ nem kaptam,hogy mikor kellene mennem valami olyat tudok hogy április környékén lesz2014. márc. 5. 20:49
1/9 MrSenki válasza:
Szia!Én fölhvívtam Szilágyi Ildikót és nekem azt mondta,hogy kicsit el vannak maradva a papírmunkával,de olyan április 7-e környékére számítsak :) Azért hívd föl te is,az iskola honlapján meg tudod nézni a számát.Remélem segítettem :D
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi
fórumukon olvastam pár napja, hogy március 26-tól kezdik,de lehet akkor késnek ami nem baj több időm marad a felkészülésre :D
2014. márc. 11. 20:48
3/9 MrSenki válasza:
Ezzel én is így vagyok :) Egyébként hány éves vagy és honnan jelentkeztél?
4/9 A kérdező kommentje:
18 és Borsodból
te?
2014. márc. 15. 08:18
6/9 anonim válasza:
Én most megyek hétfőn,szorítsatok. :)
7/9 anonim válasza:
Valamelyikőtöknek sikerült bejutni ? :)
8/9 A kérdező kommentje:
pszihón meghúztak
de a pontom is kevés lett végül
2014. aug. 15. 17:35
9/9 anonim válasza:
:s kár pedig én is 18 vagyok. Mondjuk engem is meghúztak pszihoból de másodjára sikerült és a pont is elég lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!