Szakdolgozatnál tilos, ha ilyen segítséget veszek igénybe?
Figyelt kérdés
Bő 1 hónap múlva kell leadnom, 3-4 hete kezdtem el írni. A probléma,h az egészségügyi állapotom miatt naponta kb. 2 órát tudok rajta dolgozni. Könyvtárban voltam többször is, hetekig jegyzeteltem, utána meg begépeltem(segítettek benne) a jegyzeteket. A nagyja kész, annyi van hátra,h formában kéne önteni, hivatkozásokat, címeket, lábjegyzeteket megcsinálni a jegyzeteimből. Meddig törvényes segítséget igénybe venni? Mert arra gondoltam,h megkérek egy ismerőst,h segítsen, csak senki nem ér rá, vagy esetleg fizetek vkinek.2014. márc. 3. 15:12
1/1 anonim válasza:
Ilyesmiben nyugodtan kérhetsz segítséget, különben se derül ki. Ami igazán törvénytelen, az az, hogy más szövegét a sajátodként tünteted fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!