Ha angol szóbelire megyek, akkor hogy köszönjek, angolul vagy magyarul?
Figyelt kérdés
Angol szóbelire megyek és nem tudom hogy hogy köszönjek amikor bemegyek és kijövök.Az angoltanárom azt mondta h angolul,de én nem tudom hogy az mennyire lenne jó,mit gondolna rólam a vizsgabizottság/igaztató,tanár.Tudom hogy ez egyáltalán nem fontos vagy nem tudom,de én nekem ez mégis fontos!2014. márc. 2. 21:17
1/8 anonim válasza:
Én 2hete voltam... Köszönj angolul! Ha magyarul beszélnek akkor te is! Sok szerencsét a felvételihez! ;)
2/8 anonim válasza:
Angolul. A szóbeli vizsgák része szokott lenni abemutatkozás, amihez már hozzátartozónak vehetik, hogy milyen a "belépésed", azaz csinálj úgy, mintha Angliában lennél és belépnél egy terembe, ahol angol tanárok/emberek rád várnak. :-)
3/8 A kérdező kommentje:
És amikor szólítanak hogy xy akkor "nyitom az ajtód,de amikor már bent vagyok a teremben és látok mindent a tanárokat,akkor is angolul köszönjek?(Good morning!,Good afternoon!)
2014. márc. 2. 21:50
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!(akkor angolul) :))
2014. márc. 2. 21:52
5/8 anonim válasza:
Köszönj németül! :D A poén sose rosz, legalább megjegyeznek. "tudod az a gyerek amelyik németül köszönt"
6/8 anonim válasza:
Német nyelvvizsgán jártam úgy, hogy tök véletlenül angolul jutott eszembe egy szó...kicsit kínosnak éreztem, de 83% lett, szóval nem az ilyen apróságokon múlik :)
7/8 anonim válasza:
Angolul köszönj.
Egyébként nekem is sikerült összehoznom azt angol szóbelin, hogy yes helyett ja-t mondtam, mondjuk egyből kapcsoltam és elnézést kérve kijavítottam :)
8/8 anonim válasza:
Baj nem lehet belőle ha angolul köszönsz, DE: amikor bemégy, még nem kezdődött el a vizsga, azt határozottan jelezni fogják, hogy mikortól számít vizsgának, legalábbis nekem a spanyol szóbelin így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!