Ki fog menni a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumba szóbelizni angolul?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 21:39
11/17 A kérdező kommentje:
Voltam már a Teleki Blanka Gimnáziumban angol szóbelin és a Veres Péter Gimnáziumban matek, magyar szóbelin.
2014. febr. 27. 08:26
12/17 anonim válasza:
És melyikbe mennél legszívesebben?
13/17 A kérdező kommentje:
A Teleki Blanka Gimnáziumot egérútnak irtam be, és a Veres Pétert Gimnáziumot irtam be az elsönek. Hallottál már a Veres Péter Gimnáziumról? Nem sokan ismerik..
2014. febr. 27. 12:42
14/17 anonim válasza:
Hat a nevét már hallottam
Elég jó ott áll.lag a matek oktatás
15/17 anonim válasza:
Én csütörtökön voltam,nagyon kedvesek voltak. Nem tudok nagyon jól angolul de szerintem nem volt nehéz :) dolgozd ki a tételeket és menni fog:D
16/17 anonim válasza:
Én voltam, jól ment.
Viszont, amikor megkérdezték (magyarul), hogy miért szeretnek sok nyelven beszélni, az egyik érvem az volt, hogy több módon tudnék beszélni, még többet, akkor egy kicsit hülyének néztek.
17/17 anonim válasza:
Végül a Veresbe jöttel? Mert ha igen akk valszeg évfolyamtársak vagyunk XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!