Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem vagyok képes tanulni....

Nem vagyok képes tanulni. Hogyan változtassak ezen?

Figyelt kérdés
Annyira idegesít ez az egész utálok tanulni, a tanárok kikészítenek ..reggel nem tudok koncentrálni mert fáradt vagyok (pedig korán lefekszek) és délután meg azért nem tudok tanulni mert hulla fáradt vagyok szintén.Ha meg leülök tanulni akkor kikapcsolok minden zavaró tényezőt és úgyse tudok koncentrálni mindig elkalandozok és egyszerűen nem tudok egy szót se megjegyezni és hamar feladom mert mindig arra gondolok ,hogy ez nem érdekel, de közbe tudat alatt tudom ,hogy muszáj tanulnom ,ha a jövőben megakarok élni és ígyse megy.. általánosba jól tanultam mindig 4-es 5ös voltam most meg szinte mindenből épp hogy kettes.. és tudom jól hogy ez gáz és javítani akarok rajta de nincs motivációm.. volt már valaki ilyen helyzetbe? segítsetek kérlek!!! 17 éves vagyok és 10.-es

2014. febr. 25. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha gondolod kezdetnek korrepetálhatlak magyarul beléd erőszakolom az anyagot addig kérdezgetlek míg nem tudod fejből.. aztán ha látod a jó jegyeket lesz motivációd és sikerélményed :)
2014. febr. 25. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Tanulj a barátaiddal. Nekem sem ment nagyon a tanulás, de miután megkértem pár barátomat, hogy segítsenek, azóta tényleg jobban megy. Egymást kikérdezzük, segíthet valamiben, amit nem értesz, vagy együtt megbeszélhetitek...
2014. febr. 25. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!