Szóbeli elbeszélgetésen általában mit szoktak kérdezni? Hány percig kell bent lenni?
Én nem oda járok, de megpróbálok segíteni :)Percben 10 vagy 15, de ennél több nem szokott lenni. A szóbeli menete mindenhol változó: ha kéttannyelvűs, akkor angolul/németül megy, van ahol egy szituációban kell improvizálni, "színészkedni", van ahol random lexikális tudást kérdeznek, van ahol kihúzol egy nagyon komoly tételt, pl. éhínség, politika stb. és arról kell beszélned magadtól... de a legtöbb helyen a nagy része a beszélgetésnek avval telik el, hogy milyen könyvet olvastál, hány testvéred van, tanulsz-e zenét stb
Én pl. kéttannyelvű angolon felvételiztem (az egyik suliban a 3 közül) és ott angolul kellett beszélnem a családomról, meg leírnom, hogy a bútorok hogyan helyezkednek el a szobámban :D aztán magyarul is hasonlókat kérdeztek
De hidd el, semmi olyat nem fognak tőled kérdezni, amire most rögtön ne tudnál válaszolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!