A felvi.hu-n már fent van a 2014-es ponthatár! Azt akarom megtudni, hogy a szakoknál most mi az a "ponthatár" és az 74 például? Ilyen kéves ponttal már be lehet kerülni vagy ez most hogy van?
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 10:51
1/11 anonim válasza:
Ez mesterképzésre a ponthatár. (Ott 100 a max pont)
És keresztféléves, szóval a 2014 őszén induló képzésre majd csak júliusban lesz ponthatár.
2/11 A kérdező kommentje:
De ez a össz 100pont honnan számolható ki vagy ide hogy vesznek fel? Ez nem az éretségi pintoktól?
2014. febr. 23. 11:15
3/11 anonim válasza:
Hát mesterképzésre egész biztosan nem érettségi pontokból vesznek fel...
4/11 anonim válasza:
Mesterképzésre csak akkor mehetsz, ha már van bsc diplomád.
5/11 anonim válasza:
jézusom. jó emberek jönnek mostanában felsőoktatásba!
6/11 A kérdező kommentje:
Most én egy mérnök akarok lenni, akkor most hova menjek? Mert ahova én akarok jelentkezni az mesterképzés, akkor innen hogy tovább? Valaki vezesse már le, mert nem értem ezt most!
2014. febr. 23. 14:44
7/11 anonim válasza:
Elsőnek kell csinálnod egy alapdiplomát és csak utána mehetsz mesterre.
Mi az a szak, ahova menni akarsz?
8/11 A kérdező kommentje:
Mechatronikai mérnökire akarok menni a Pannon egyetemre!
2014. febr. 23. 15:14
9/11 anonim válasza:
Szerintem aki egy ilyen egyszerű rendszeren sem képes eligazodni, az inkább ne menjen mérnöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!