Érdemes olyan gimnáziumba menni, ahová több, mint egy órát kell utazni?
Ez attól is függ, hogy hányra kell beérned. Én a 11.kerület félreeső részén lakom, és a Városligethez jártam be suliba 1 évig, 7:20-ra. Minden nap elkéstem, mert mire lementem a buszomhoz, az 20 perc volt minimum a rossz ùtviszonyok végett.(sár, jég, eltakarítatlan hó, közvilágítás meg nem volt)
Most a 9. kerületbe járok, ide max 1 óra alatt beérek, és csak 1 héten 1x járok 8-ra, többi napon 9,10,11-re. Hamarosan vidékre költözöm, 2 órát fogok utazni, azaz naponta 4-et, de mivel ezt zömmel a vonaton töltöm(1:15 perc) ott tudok tanulni, leckét írni, mire haza érek kész leszek mindennel.
Csak sejtem, hogy a 9-es busszal jársz majd, amin sok időt fogsz tölteni, bár a zötykölődés miatt kevésbé lehet írni, olvasni, tanulni azért van lehetőség, ha letudsz ülni.
Igen! Az egy jó iskola.
Én fordítva voltam, Békásmegyerről jártam be a nyolcaik kerületbe, reggel egy óra, délután egy óra, és ezt csináltam 8 és fél évig, és sose bántam meg!
A HÉV-en remekül tudsz olvasni vagy tanulni.
Ha annyira oda szeretnél járni, akkor nyilván megéri
Behívtak oda szóbelire?
Ja, hát ha te Google alapján tájékozódsz a saját városodban... Így nem csoda, ha olyan sok időt számoltál, a Batthyán tértől még továbbmész két megállót a metróval és utána visszagyalogolsz két megállót, ez tényleg nem kevés.
De ha ránézel a térképre, le fog esni a papírtantusz, hogy a Batthyányn is leszállhatnál, és rögtön ott a HÉV. És akkor már nem is annyira sok.
Csak oda jelentkeztél?
Közelebbi suliba nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!