Angol nyelvvizsga, jogosítvány vagy egy Nikon fényképezőgép?
Megkaptam az ösztöndíj pénzemet és nem tudom,h melyikre költsem. Nem szeretnék hülyeséget venni belőle, úgy érzem hogy mind a három jó lenne, de nem tudok dönteni.
Imádok fotózni, ez mindig kikapcsolni, művészlélek vagyok, de nincsen egy jó minűségű komoly gépem. Szerintetek melyik érné meg a legjobban?
Most fog indulni tanfolyam, arra jelentkezek :)
a nyelvvizsga többletpont pedig engem teljesen kiakaszt,hogy "csak" 28 pontot ér :D :\
Mindegyik nagyon jó ötlet!
Nyelvvizsga: Hacsak nem megy könnyen a nyelvtanulás, akkor egyetemen nehezen tudod összeegyeztetni az óráiddal a tanárt, vagy nyelviskolát. Szenvedés lesz.
Viszont van még rá egy egész éved.
A jogsi is mindig jól jön, kb ugyanannyi a költsége mint a nyelvvizsgának.
Fényképezőt pár hónap múlva, jóval olcsóbban meg tudod majd venni.
Melyik lett végül a befutó? :)
Köszi a választ. :)
"Sajnos" a nikon fényképező már évek óta álmom, de még mindig 100ezer körül mozog. :(
A nyelvvizsgát és a jogsit is csak nyáron kezdeném vagy max. májusba. Szóval még gondolkodok picit, de szerintem a jgosi lesz előbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!