Van olyan iskola ahol ingyen el lehet végezni a cukrász szakmát?
Figyelt kérdés
19 vagyok 10osztály végzettségem van eddig csak fizetőset találtam2014. febr. 19. 11:42
11/16 anonim válasza:
Utolsó:Elvileg az első okj és első diploma ingyenes..Szóval elképzelhető hogy lehet ingyen tanulni diploma után de ezt most elmagyarázni hogy te szeretnél szakmunkát is lehet hülyéenek néznének... Mert végülis miért akarna az ember diploma után szakmát? Én személy szerint éretttségit,szakmát és majd idővel diplomát szerzek... Akkor ingyenes még a 2.okj ha az szintemelő...Pl: nekem könyezetvédelmi érettségim van,szereztem egy környezetvédelmi technikusi papirt, s ha a második szakmám egy felsőfokú szakképzés (tecjhnologus lett volna) akkor ingyen tanulhatta vvolna. De mivel a 2.szakmám amit a Pestiben szereztem szintén középfokú igy kellett fizetnem,igaz csak a jelképes 10ezer ft-t.
12/16 A kérdező kommentje:
8 as hát igen. tegnap óta kész ideg vagyok emiatt a szar ország miatt.
nincs még szakmám csak azért fizetős mindegyik mert ez a szemét ország most úgy döntött hogy minden támogatást elvesz az iskoláktól
2014. febr. 20. 12:58
13/16 anonim válasza:
Kérdezd meg a Pestit,anagyon jó suli és MZ az igazgató is aranyos:) Tudom,mert tanitott,igaz akkor még nem volt igazgató...De nem szált el a feje tőle.
14/16 A kérdező kommentje:
leírnád a suli teljes nevét?
2014. febr. 20. 17:31
15/16 anonim válasza:
Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szki
16/16 A kérdező kommentje:
Ők azt mondták, hogy nincs vagy is még nem tudják mert hogy a kormány megszüntette a támogatást és 500ezer lenne a szakma ezért még gondolkoznak hogy el indítsák-e
2014. febr. 20. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!