Kinek hogy sikerült az idei (2013-14) biológia OKTV 2. forduló?
Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 21:39
11/25 anonim válasza:
Elvileg mindenkit értesítenek, pontszámról, ponthatárról, továbbjutásról vagy nem továbbjutásról... Az összes OKTV eredményt megkapta a sulim, csak a bioszt nem...
12/25 A kérdező kommentje:
én is nagyon remélem, hogy legalább a héten kiderül... ti amúgy mennyi esélyt láttok arra, hogy sikerült? (ismerősöm mondta, hogy tavaly I. kategóriában kb. 50% kellett)
2014. márc. 11. 20:48
13/25 anonim válasza:
Nekem is gyanús hogy még nincs róla eredmény. az oktatási hivatal honlapján lévő naptárból hiányzik a biosz döntő, báér lehet ,hogy csak véletlen, de akkor is idegesítő. lassan jó lenne tudni, hogy kell-e készülni a döntőre.
14/25 anonim válasza:
Ez a naptáras dolog nagyon aggasztó, mi a fene van? Egyébként meg, magam se tudom eldönteni, hogy kell-e izguljak, vagy sem, remélem kell, és továbbjutok...
15/25 anonim válasza:
április 12. a döntő. én továbbjutottam :) ti?
16/25 anonim válasza:
ÚÚÚ, tegnap tudtad meg? Engem még nem tájékoztatott a suli :( de neked NAGY GRATULA!!!
18/25 anonim válasza:
47 pont volt a ponthatár. Beszarás, tovább jutottam, wáá mi lesz még itt :)
19/25 anonim válasza:
Nekem ha jól emlékszem 59 pontom lett (II. kat.), szóval épp nem jutottam tovább, de gratula nektek! :)
20/25 anonim válasza:
az első feladatnak a megoldását nem tudjátok esetleg? vagy a sejtbioszos határozósat, vagy a virágképleteset? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!