Nyugtassatok meg! Érettségire való jelentkezés?
Nem sikerült elküldenem az átutalásról szóló bizonylatot az Oktatási Hivatalba, mert ma nem sikerült feladni. A többit pedig feladtam postán. Még ma interneten keresztül át tudnám utalni, de annak lenne vajon értelme?
Valaki volt már hasonló helyzetben? Gondolom ha holnap beszaladok nem fogadják már el. :(
Az utalás elindítása számít, hisz akkor gyakorlatilag szombat 4 óra lett volna a jelentkezési határidő, mert akkor zár a legtöbb banki rendszer.
A péntek 4 után indított utalás az mind hétfői pénz beérkezés ha ezen időpont után indít valaki utalást.
Pl. ha valakinek nincs netbankja akkor a bankfiókba ha bemegy akkor csak nyomtatvány kitöltéssel tud utalni, amit le kell bélyegezni, ott is a lebélyegzés dátuma a lényeg azt tudja bescannelni igazolásként..az hogy a bank azt mikor dolgozza fel..egy másik dolog.
Ha ma próbáltad indítani az utalást az már késő....15-én kellett volna elindítanod az utalást hogy határidőbe légy, ezt megtehetted volna bankfiókban hisz a bélyegzős utalás feladás nyitva van azaz elülső kis részben a bankautomata mellett szokott lenni.
De szerintem utald..nem fogják elutasítani a jelentkezésedet emiatt..én egy pér éve figyelgetem a felvit és tudom hogy sokakat még márciusban is felszólítanak az eljárási díj befizetésére, különben megszüntetik az eljárást címszóval..szóval szerintem ez idén sem lesz más.
Na mi van? Mit mondtak?
Sikerült elintézni?
Köszönöm szépen a hasznos kommenteket!
Reggel 9kor felhívtam őket, hogy mi a szitu, s azt mondtaák szaladjak be, hogy minél előbb csekken be tudjam fizetni. így el van intézve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!