Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Büfészakosként megéri egyetem...

Büfészakosként megéri egyetem alatt estin, párhuzamosan OKJ-t végezni?

Figyelt kérdés

2014. febr. 16. 22:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A szakomhoz kapcsolódót nem akarok, mert az a határterülete nem érdekel, amivel ki lehetne egészíteni.
2014. febr. 17. 08:06
 12/21 anonim ***** válasza:

A büfészak mintha nem is lenne.

Tehát a kérdés helyesen úgy hangzik: érettségivel van-e értelme OKJ-nak?

Igazából nem sok.

Pár további dolog, amit érdemes tisztázni:

A Facebook nem informatika.

Az informatikai OKJ mintha nem is lenne. Semmire nem jó.

2014. febr. 17. 08:45
 13/21 anonim válasza:
Az infó nagyon jó dolog, szerintem többet ért, mint a büfés szak. Több informatikai képzés is van, döntsd el, hogy pontosabban mi érdekel az infó terén, s úgy válassz. Nem fogod megbánni szerintem.
2014. febr. 17. 08:50
 14/21 A kérdező kommentje:

Ha az infó nem, akkor mi? Leírtam, mi az, ami nem érdekel engem, azt hiszem, túlságosan is szűkítettem a listát. Mi ajánlható nekem a "listám" alapján?

Nem megterhelő kettőt együtt? Nem bírom a rohanást, nem bírom idegileg, ha nincs időm magamra, ha a buszon tudok felkészülni a másnapi zh-ra, a metrón meg jegyzőkönyvet írok :D :D

2014. febr. 17. 17:58
 15/21 anonim ***** válasza:

"Érdekelnek a fiús dolgok, de inkább csak elméletben.

Szerelni nem akarok.

Nem érdekel a közgáz se.

És emberekkel se akarok foglalkozni.

Talán csak az infót nem zártam ki. :/"

Ez lenne a listád?

Ez nem lista, ez egy semmi.

2014. febr. 17. 18:14
 16/21 A kérdező kommentje:

Akkor mi a **** ha nem az???

Mi van, ami nem közgáz, nem szerelés és nem emberekkel foglalkozós? Ezeken kívül bármi jó lenne... Még tyúkvégtermék-felszedő menedzser is.

2014. febr. 17. 18:20
 17/21 anonim válasza:
Hát elég sok kikötésed van, így nehéz lesz megfelelő képzést találnod Van egy olyan tesztoldal, ahol a személyiséged alapján ki tudod választani, hogy milyen képzés lenne a számodra legmegfelelőbb
2014. febr. 18. 08:26
 18/21 A kérdező kommentje:
Ti nem tudnátok ajánlani? Ha én is választok ki egy képzést, jönnek a további kérdéseim, hogy ez megéri-e, az megéri-e, ez hol jó, az hol jó...
2014. febr. 18. 17:44
 19/21 anonim válasza:
Nem szabad ilyen határozatlannak lenni. Legyen önbizalmad és te válassz, neked kell elvégezni nem nekünk. Te tudod, hogy mégis mihez lenne kedved a későbbiekben, ezt mi nem dönthetjük el! egy kis segítség: [link] Gyűjtőoldal, ha itt nem találsz megfelelő tanfolyamot, akkor sehol.
2014. febr. 20. 08:41
 20/21 A kérdező kommentje:

Pont ez a baj, hogy nem ezerből akarok választani!!! Nem bírom ezt még egyszer...

Meg időm, energiám sincs.

Meg csalódott is vagyok. A felsőoktatásban se a szakok nevének, se a leírásának nem lehet hinni. Szakmákban hogy van ez?

2014. febr. 20. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!