Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Online Rádiót vezetek több...

Online Rádiót vezetek több hallgatott szeretnék a rádió mögött tudni! Mit tegyek? Hogyan tegyem? Stb

Figyelt kérdés

Na szóval már egy hónapja vezetem a rádiómat Hip-Hop/Rap rádió. De viszont épp, hogy hallgatnak pedig vezetek kívánság műsort komoly felszerelésem van.

Péntekenként kisebb ismeretségű előadókat/vendégeket hívok meg műsorba és két órán keresztül tesszük a szavakat zenét játszunk lemezről beszélgetünk stb. És még ebben vagyok bizonytalan a zene játszás miatt ez egy házi szerverről megy és csak olyan zenét játszok ami ingyenesen/legálisan elérhetők. Játszhatok-e Online-Internetes rádióban kiadott lemezekről számokat?

Na de vissza kanyarodok a műsorvezetéshez. Még általános iskolás vagyok és érdekel a Rap/Hip-Hop zene és stúdiós dolgok szóval rádió/keverés stb.

Na de, hogy tudnék szert tenni több hallgatóra?

Picit hosszú lett de köszönöm a kommentátorokat, előre is!

2009. dec. 8. 21:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jó elismerem durva voltam.

ÉS ELNÉZÉST SZERETNÉK KÉRNI A HONLAP SZERKESZTŐKTŐL TÖBBSZÖR NEM FORDUL ELŐ.

Csak azt akartam mondani, hogy olvasd el az előző kommentátorokat. Az első emberke szitkozott csak se tanácsot csak igen csak negatív vélemény fejtett ki az én kilétemről ami nem igaz. Rosszul kezelem a rossz szándékú kritikát. A német-angol nyelvet nem vagányságból tettem. Ha nem a CENZÚRA érdekében.

2009. dec. 9. 18:49
 12/13 anonim válasza:
hallod küldj 1 linket lecci:Des idopontot amiko lehet hallgatni!:Dmer nekem is van 1 radiom:D es segithetnénk 1masnak:D am keress chatszobakat neten es folyamatosan hirdesd! en pl arra vok kivcsi hogy hogy lehetne megcsinni azt hogy felhivok valakit msnen vagy xfiren es haljak az emberek amit beszelunk!me akk nem is kene meghivjak magamhoz senkit mer tudnek beszelni interneten keresztul:D
2009. dec. 24. 00:01
 13/13 anonim ***** válasza:

szia fogadd el a kritikát, nem kell mindenen ki akadni.

Amúgy én is rádiót csinálok Hip-Hop/Rap témában szinte úgy mint te ha valakit érdekel nézzen fel a honlapjára január 22-ikétől megújulunk komolyabb minőség és rap/hip-hop előadók a stúdióban!

Sorolhatnám de majd a honlapon!

Ha téged (előttem kommentáló) ha érdekel vegyél fel MSN-re de elküldöm privátba!

[link]

2010. jan. 6. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!