Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek idén mennyi lesz...

Szerintetek idén mennyi lesz kb a ponthatár a Semmelweis általános orvosin (állami)?

Figyelt kérdés
Én emelkedésre számítok... 435 pont körülire. És hogy őszinte legyek, kezdek nagyon félni az érettségitől. Ti nem?

2014. febr. 11. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne félj az érettségitől! Tegyél meg mindent,amit lehet és meg van oldva a probléma :) Tanulni,tanulni,tanulni!
2014. febr. 11. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 5-10 pontos emelkedésre számítok. A két emelt most is ugyanúgy nehéz lesz egyszerre.
2014. febr. 12. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem 435 tuti nem lesz, akkor volt annyi a ponthatár, mikor még 1 emelt kellett. Annyira könnyű emelteket meg biztos nem adnak, hogy megint addig felmenjen. Szerintem pár pontot emelkedik a tavalyihoz képest.

Vagyis nagyon remélem..:)

2014. febr. 12. 18:20
 4/5 anonim válasza:
na, így érettségik után mire számitotok, szerintetek 404 elég lesz pécsre fogorvosira?
2014. júl. 11. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem sokat tévedtem :D
2014. aug. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!