Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BKF művészeti karon a felvétel...

BKF művészeti karon a felvételi vizsga előtt kb. mikor küldik ki a tájékoztatót amibe le van írva a vizsgakövetelmény?

Figyelt kérdés

2014. febr. 10. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Soha. Ha ugy van mint tavaly, akkor bemész az alkalmasságira, és mondják/látod meg mit kell majd csinálni.

(Persze ez attől is függ melyik szak, de legtöbbnél igy van)

2014. febr. 11. 18:40
 2/11 A kérdező kommentje:

fotográfiára akarok menni , láttam régi felvételi kiirtást ott ki volt írva hogy az alkalmasságira milyen témába kell készíteni fotósorozatot,(tavalyi,tavaly előtti) illetve hogy portfólió saját munkáimból

azt tudom hogy kell a teszthez művészettörténet, fotó, és minden ami művészettel kapcsolatos még

szóval engem csak a téma kiírás érdekelne

2014. febr. 11. 19:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz, hogy soha nem küldik, ekkora butaságot írni.

A felvételi május-júniusban lesznek, előtte pár héttel kint lesznek az infók a honlapon, és levelet vagy emailt is kapsz majd róla, abban részletesen benne lesz minden.

2014. febr. 12. 09:12
 4/11 anonim ***** válasza:

Én nem (és a szaktársaim sem) kaptunk részletes tájékoztatót. Elmondták, hogy lesz rajzalkalmassági, ami csendélet rajzolás/festés, és lesz egy kreativ feladat, amiről csak akkor kaptunk tájékoztatót mikor odarakták elénk a lapot, hogy tessék, csináld.

Előző kommentelő, lehet más szakon volt tájékoztató, de nem tudok róla. Te bkf-es vagy? Milyen szak?

2014. febr. 17. 01:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, bocsi, én a részletesre gondoltam... Kicsit késő kapcsoltam.

Igen, ahogy már irták, majus-juniusban várható, de nem a részletes, csak a fontosabb infókat közlik.

2014. febr. 17. 01:21
 6/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat =)

voltam bkf művészeti nyílt napján és ott elmondták a tanárok hogy mire számíthatunk mint ahogy korábban is írtam. Illetve megnéztem régebbi felvételiket is amik fent vannak neten onnan tudom hogy mi is kéne. Csak ugye kiadnak egy külön feladatot (alkalmassági vizsga), hogy egy adott témába kell fotózni 6-12 képet

de ha jól tudom pár héttel felvételi előtt fogom ezt megtudni

2014. febr. 17. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:

"régebbi felvételiket is amik fent vannak neten"

Tudnál linkelni ?

2014. febr. 18. 16:08
 8/11 A kérdező kommentje:

itt a keresztfélévesre találtam meg :

[link]

a régebbit nem találom sajnos

2014. febr. 18. 18:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm ! Csak azt hittem, régi műveltségi tesztet találtál.
2014. febr. 19. 18:13
 10/11 A kérdező kommentje:

azokat nem teszik fel, de a tesztbe mindent a művészetről, művészet töri, zene, festészet,szobrászat,épitészet irodalom, fotó, talán még film is

legalábbis szerintem ezekből lesz összesűrítve

2014. febr. 19. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!