Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 8 éve...

Miért van az, hogy 8 éve tanulom az angolt, és csak nagyon egyszerű mondatok tudok elolvasni miközben mindig is 4-es 5-ös voltam belőle?

Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 18:54
 1/3 anonim válasza:
Úgy latom, neked a magyar helyesírással is gondjaid vannak, először arra próbálj ráerősíteni. Egyébként amit az iskolában tanítanak, az minden, csak nem nyelvoktatás. Nekem is autodidakta módon kellett megtanulnom az angolt, mert sajnos nem volt pénzem arra, hogy magánórákra járjak. Ha igazán meg akarod tanulni, akkor sok külföldi filmet kell nézni felirattal, zenét hallgatni, és ha teheted, külföldiekkel beszélgetni chaten vagy skype-on. Az a legjobb módszer arra, hogy megtanuld a nyelvet. Én is így fejlesztem magam. Hidd el, sokkal élvezetesebb és hasznosabb, mint könyvből tanulni.
2014. febr. 7. 19:00
 2/3 A kérdező kommentje:
igen, azzal is vannak gondok, de mi volt pontosan a hibám a kérdésbe, hogy szúrta a szemed?
2014. febr. 7. 19:21
 3/3 anonim válasza:
Nem megbántani akartalak vele, lehet az is, hogy csak gyorsan gépeltél. Arra gondoltam, hogy "nagyon egyszerű mondatokat tudok elolvasni", mert csak így van értelme a mondatnak.
2014. febr. 7. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!