E-felvételinél kell a sárga csekk?
Külföldi vagyok.
Elakadtam egy olyan résznél, hogy sárga csekk..
Most ha e-felvin jelentkezem, kiválasztok pl 4 szakot, aztán külföldről fizetném de a 11 ezret, akkor mivel menjek be a bankba a pénzen kívül? Oké, h van azonosító számom, de miféle sárga csekkről beszélnek? Honnan lesz az nekem, ha lesz? Olyan bonyolultan fogalmazzák meg...
Már nem sok idő maradt, ki tudná ezt megmagyarázni nekem?:/
Oké, de külföldről ha online tranzakció-akkor nem forint van a kártyámon, vagy úgyérted bankból mehetek fizetni csekk nélkül azonosítókóddal?
Kártyával fizetnék, online. Lehet küldeni rögtön más valutát nekik? Mert én azt olvastm külföldről való utalásnál bankba adjam meg a Magyar Államkincstár,Hold út 4-et, de oda ilyenkor kell a sárga csekk,amit el nem tudok képzelni milyen utaláshoz küldenek.
Online nem intézhetem külföldről. muszáj konkrétan bankból megadnom adatokkal a pénzt. tehát banki átutalást kell választanom.
Ahhoz kell a sárga csekk vagy elég oda az azonosítkóddal mennem? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!