Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Japánba dolgozni csak angoltud...

Japánba dolgozni csak angoltudással?

Figyelt kérdés
Ha befejezem a fõsulit dolgoznèk egy kicsit itthon ès szeretnèk japànba költözni. Mennyire jó ötlet ez?? Egy valószínûleg közèpfoku angol nyelvvizsgàval.

2014. febr. 5. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Középfokú angol nyelvtudás édes kevés lesz Japánba, ha nem beszélsz japánul.
2014. febr. 5. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Ötletnek jó, reálisnak nem mondanám.

Ha csak nem vagy anyanyelvű angol, aki nyelvi diplomát szerzett, akkor nem lesz könnyű munkát találni.

Az angol tudás a "must", japán tudásnál sokszor elég a "conversational" is, de inkább mindkettő. Egy középfokú angollal szerintem az életben nem fognak szóba állni veled...

E mellett még egy elég jó végzettségednek és jó tudásnak is kell lennie, hogy legyen esélyed.

Munkát igazából már otthon kéne találnod és csak úgy kapsz vizát, ha már van hova menned dolgozni. Persze turista vizával is kint lehetsz egy ideig, ami segíthet a munkatalálásban, de nem válalhatsz vele munkát. (Gondolom lehet vízumot váltani, de pl.: a helyi McD-be nem mehetsz el csak úgy dolgozni)

Ajánlom:

[link]

2014. febr. 5. 19:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Erre màr lassan egy èvr le kellett volna adni a jelentkezèst.

Okè. Akkor pl fõsuli alatt mennyi esèlyem van valami diàkprogramra vagy egyèbre hogy kint tanuljak vagy valami??

2014. febr. 5. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Elnézést volt egy hasonló kérdés és véletlenül annak a linkjét küldtem el, neked ezt szántam:

[link]

De szerintem előbb meg kéne tanulni angolul és japánul is, anélkül nem sok esélyét látom a vakszerencsén kívűl.

2014. febr. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!