Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Számvitelesként hova érdemes...

Számvitelesként hova érdemes menni?

Figyelt kérdés

Egyetemen tanulok (pénzügy számvitel szak), nemsokára kell gyakornoki helyet találni, és olyan területre szeretnék már gyakorlati helyre is menni amilyen a későbbi munkahelyem is lesz.

A számvitel része érdekelne, és később olyan 160e körül szeretnék keresni.

2014. febr. 4. 07:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Könyvelő cégekhez, ha nagyobb fizetést akarsz, akkor érdemes először multiknál próbálkozni. Kkv szektorban az általad írt bért kezdőként biztosan nem kapnád meg.

BDO... stb.

2014. febr. 4. 07:41
 2/8 anonim ***** válasza:
A BDO-t azért írtam, mert szerintem ott érdemes próbálkoznod. Illetve hasonló kaliberű cégeknél.
2014. febr. 4. 07:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Ja és még vmi:

[link]

2014. febr. 4. 07:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az információt!

Az interneten én is már körbenéztem, csak azt nem tudtam hova menjek. Nekem sokan mondták a banki szektort, de az nekem nem szimpatikus, illetve mások az önkormányzatot, mert az nyugis munka, de tanácstalan vagyok, mert még sehol se dolgoztam, és nem tudtam kipróbálni magam.

2014. febr. 4. 07:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ha rákeresel a neten multi cégekre, akkor a honlapon többnyire szokott olyan menüpont lenni, hogy "Karrier". Ott érdemes még megnézni miket hirdetnek, van-e esetleg gyakornoki program náluk!
2014. febr. 4. 07:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Multikhoz nem szeretnék elmenni, van olyan ismerősöm, aki 14 órát is dolgozik naponta, nagyon meghajtják és sok a stressz, ők általában 30 évesen kiégnek. Szerinted egy közepes cégnél mennyi lenne a kezdő kereset? Egyre jobban szimpatizálok az önkormányzattal, de nem vagyok benne biztos,hogy gyakornokként is felvennének, oda általában több éves tapasztalattal vesznek fel embereket, vagy kapcsolatok útján,nem?
2014. febr. 4. 08:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Oda érdemes gyakorlatra menni, ahol dolgozni akarsz. Csak tudod, hogy giga multinál akarsz dolgozni, vagy 3 fős könyvelőirodában stb stb.

Önkormányzathoz könnyű bekerülni, személyesen 4 embert ismerek akik pályakezdőként, kapcsolat nélkül ott helyezkedtek el. Bár a fizetésük persze nem volt kiugró, egy multi jóval többet fizet, de valamit valamiért.

2014. febr. 4. 09:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

"Oda érdemes gyakorlatra menni, ahol dolgozni akarsz." Pontosan ezért gondolkodok rajt ennyit már most.

És azt nem tudjátok esetleg, hogy egy könyvelő cégnél mennyi a fizetés?

2014. febr. 5. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!