Számvitelesként hova érdemes menni?
Egyetemen tanulok (pénzügy számvitel szak), nemsokára kell gyakornoki helyet találni, és olyan területre szeretnék már gyakorlati helyre is menni amilyen a későbbi munkahelyem is lesz.
A számvitel része érdekelne, és később olyan 160e körül szeretnék keresni.
Könyvelő cégekhez, ha nagyobb fizetést akarsz, akkor érdemes először multiknál próbálkozni. Kkv szektorban az általad írt bért kezdőként biztosan nem kapnád meg.
BDO... stb.
Köszönöm az információt!
Az interneten én is már körbenéztem, csak azt nem tudtam hova menjek. Nekem sokan mondták a banki szektort, de az nekem nem szimpatikus, illetve mások az önkormányzatot, mert az nyugis munka, de tanácstalan vagyok, mert még sehol se dolgoztam, és nem tudtam kipróbálni magam.
Oda érdemes gyakorlatra menni, ahol dolgozni akarsz. Csak tudod, hogy giga multinál akarsz dolgozni, vagy 3 fős könyvelőirodában stb stb.
Önkormányzathoz könnyű bekerülni, személyesen 4 embert ismerek akik pályakezdőként, kapcsolat nélkül ott helyezkedtek el. Bár a fizetésük persze nem volt kiugró, egy multi jóval többet fizet, de valamit valamiért.
Köszönöm a válaszokat!
"Oda érdemes gyakorlatra menni, ahol dolgozni akarsz." Pontosan ezért gondolkodok rajt ennyit már most.
És azt nem tudjátok esetleg, hogy egy könyvelő cégnél mennyi a fizetés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!