Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most jelentkezzek egyetemre...

Most jelentkezzek egyetemre vagy jövőre?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy idén vagy jövőre jelentkezzem-e? Ha jövőre jelentkezem nagyon megemelik a ponthatárokat? Ettől félek.
2014. febr. 2. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs előrelátható ok arra, hogy komoly emelkedés legyen.

Nem sok értelmét látom annak se, hogy kihagy egy évet.

De így a kérdés még eléggé a levegőben lóg, azt pedig, hogy a választás után ki és mit fog csinálni megint egy érdekes kérdés. Lehet magukra veszik, hogy teljesen átalakítsák az egyetemi rendszert. Lehet semmi sem fog történni. (Amúgy szerintem nem nagyon lesznek kardinális változtatások)

2014. febr. 2. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit veszíthetsz vele ha megpróbálod? Szerintem jelentkezz most. Főleg ha most érettségizel, ugyanis nem jó kiesni a tanulásból. Ha meg mégse vennének fel, nekifutsz még egyszer.
2014. febr. 2. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Jelentkezz most,mert kihagysz egy évet,gondolom nem tanulni fogsz,hanem lustizni,vagy dolgozni,szóval kiesel a körből,nehéz visszaszokni.Ez olyan mint a nyek 0.éve,csak rosszabb.:)
2014. febr. 2. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!