Vizsgakurzus! Hogyan és hol lehet felvenni a Neptunban?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén fogalmaztam, bocsi, de első éves vagyok és 2 tantárgyat fel kell vennem vizsgakurzusként. Ugyanúgy kell felvennem, mint a többi tantárgyat, csak ezekhez semmi kötelezettségem nem lesz, csak vizsgázni kell bemennem?
Köszi előre is!
2014. febr. 1. 15:01
1/3 anonim válasza:
Neptunban ugyanugy a tobbi targy kozott fogod latni, ugyanugy fel kell venni, csak oda lesz irva, hogy vizsgakurzus. Nem lesz ora, konzultalj a tanarral, csak vizsgazni kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm gyors válaszod! Tehát ugyanúgy felvettem, de őszintén én semmi különbséget nem látok, mármint nem írja, hogy vizsgakurzus. Lehet ez azért van, mert távoktatásos vagyok és a többi tárgynál sem kötelező az órán a részvétel, mármint a félévi 2-3 leszámítva?
2014. febr. 1. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!