Idén 58 pont a felvételin milyennek számít?
Sziasztok!
Idén írtam a központi felvételit, és sajnos csak 58 pont lett. Sokat készültem, de sajnos nagyon rossz vagyok matekból. 39pont lett a magyar, 19 a matek:( Középkategóriának számít? Az átlagom 4,9. Hetedikben nem volt 4esem, nyolcadikban pedig egy 4es becsúszott. Szerintetek gimnáziumba(középszintű) ne is próbálkozzak? Inkább egy szakközép? Teljesen elvagyok bizonytalanodva, hogy most mi legyen. Valaki azt mondja, hogy szakközép jobb lenne, mert ad egy szakmát, valaki pedig azt mondja, hogy gimnáziumba való vagyok. De sajnos a matekkal nagyon küzdök. Középiskola után szeretnék továbbtanulni mindenképp. Csak nem tudom, hogy idén ez az 58pont gyengének számít, vagy azért még tűrhető, nem tudom hová lenne elég. Kikérném a véleményeteket! Kérem, normális válaszokat írjatok! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!