Van 2 perced? Akkor írj pár sort a közvélemény kutatásomhoz!
Mit tesztek annak érdekében hogy jó teljesítményt nyújtsatok a munkahelyen/iskolában?
Folyamatosan kapok új feladatokat, ezért folyamatosan karban kell tartanom a feladat listám. Fel kell állítanom egy fontossági sorrendet a maximális hatékonyság érdekében.
Mivel vezetitek le a stresszt?
Kűzdősport. Kikapcsol, ellazít, vezeti a felgyülemlett energiát.
A sport szerintetek mennyire befolyásolja a teljesítőképességet?
Nekem életelemem a sport. Hetente legalább két edzést
nyomok le. Mivel szellemi munkát végzek, szükségem van
a mozgásra.
Mikor fekszetek le aludni általában?
Éjfél után
Tanulók! Szoktatok reggel tanulni?
Sosem tanultam reggel. 7 óráig üzemképtelen vagyok.
42 F
1. suli alatt odafigyeltem órán, hogy ne otthon kelljen megérteni az anyagot. Egyetem alatt néha még aznap újraolvastam a jegyzeteket, de a következő óráig mindenképp.Tanárként igyekszem vidám, odafigyelő, érthető lenni-lyukasórákat kihasználom a füzetek, tesztek javítására, felmérők szerkesztésére, óravázlatkészítésre.
2.egyetemen a szesszióban minden vizsga után elmentem megettem egy levest, és moziba mentem, vettem egy könyvet és olvastam, takarítottam,sétáltam. Mostanság néha a párommal kimegyünk az erdőre. Baba mellett néha netezek.
3.Lusta sportoló voltam-már a gondolattól is elfáradtam. Egyetem alatt néha szaladni voltunk. Rendszerességre a terhesség alatt törekedtem:minden este fél órás séta, gyaloglás-számomra már ez sport.
4. Korán feksze, korán kelek-mindig így volt.
21-22,6-7
5. Liciig nem igazán tanultam, legalábbis nem volt kialakulva rendszer.Egyetem_minden energiámat felölelte a filológia követelményeinek teljesítése.Vizsgaidőszakba 5-6 körül keltem, kávé,s tanutam
1. bejárok órákra, jegyzetelek, figyelek, utánajárok
2. pingpongozom
3. javít a teljesítőképességen, nekem kitisztul a fejem tőle
4. éjjel 2-3 között
5. soha, inkább éjjel
1.
Jobban kialszom magamat
2.
Videojátékokkal, és a hobbimmal(rstaurálás)
3.
Nem sokat sportolok de ha igen akkor szinte érzem, hogy az endorfin szétáramlik a testemben és akkor sokkal jobban teljesítek, és semmin se idegeskedem, úgyhogy nagyon nagy hatással van a teljesítő képességre a sport
4.
10 és fél 11 között
5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!