Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van 2 perced? Akkor írj pár...

Van 2 perced? Akkor írj pár sort a közvélemény kutatásomhoz!

Figyelt kérdés
Tehát szeretnék egy amolyan közvélemény kutatást végezni (a házidolgozatomhoz) és értelmes válaszokat várok értelmes emberektől köszönöm. A kérdéseim a következők: Mit tesztek annak érdekében hogy jó teljesítményt nyújtsatok a munkahelyen/iskolában? A mai rohano világban nagyon nehéz helyt állni gondolom ezzel mindenki így van. Mivel vezetitek le a stresszt? A sport szerintetek mennyire befolyásolja a teljesítőképességet? (saját tapasztalatokat várok) Mikor fekszetek le aludni általában? Tanulók! Szoktatok reggel tanulni? (sok ember vallja, reggel jobban fog az agya)
2009. dec. 4. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mit tesztek annak érdekében hogy jó teljesítményt nyújtsatok a munkahelyen/iskolában?

Folyamatosan kapok új feladatokat, ezért folyamatosan karban kell tartanom a feladat listám. Fel kell állítanom egy fontossági sorrendet a maximális hatékonyság érdekében.

Mivel vezetitek le a stresszt?

Kűzdősport. Kikapcsol, ellazít, vezeti a felgyülemlett energiát.

A sport szerintetek mennyire befolyásolja a teljesítőképességet?

Nekem életelemem a sport. Hetente legalább két edzést

nyomok le. Mivel szellemi munkát végzek, szükségem van

a mozgásra.

Mikor fekszetek le aludni általában?

Éjfél után

Tanulók! Szoktatok reggel tanulni?

Sosem tanultam reggel. 7 óráig üzemképtelen vagyok.

42 F

2009. dec. 5. 00:00
 12/16 anonim válasza:

1. suli alatt odafigyeltem órán, hogy ne otthon kelljen megérteni az anyagot. Egyetem alatt néha még aznap újraolvastam a jegyzeteket, de a következő óráig mindenképp.Tanárként igyekszem vidám, odafigyelő, érthető lenni-lyukasórákat kihasználom a füzetek, tesztek javítására, felmérők szerkesztésére, óravázlatkészítésre.

2.egyetemen a szesszióban minden vizsga után elmentem megettem egy levest, és moziba mentem, vettem egy könyvet és olvastam, takarítottam,sétáltam. Mostanság néha a párommal kimegyünk az erdőre. Baba mellett néha netezek.

3.Lusta sportoló voltam-már a gondolattól is elfáradtam. Egyetem alatt néha szaladni voltunk. Rendszerességre a terhesség alatt törekedtem:minden este fél órás séta, gyaloglás-számomra már ez sport.

4. Korán feksze, korán kelek-mindig így volt.

21-22,6-7

5. Liciig nem igazán tanultam, legalábbis nem volt kialakulva rendszer.Egyetem_minden energiámat felölelte a filológia követelményeinek teljesítése.Vizsgaidőszakba 5-6 körül keltem, kávé,s tanutam

2009. dec. 5. 13:39
 13/16 anonim válasza:
29-L
2009. dec. 5. 13:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt :):):)
2009. dec. 6. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:

1. bejárok órákra, jegyzetelek, figyelek, utánajárok

2. pingpongozom

3. javít a teljesítőképességen, nekem kitisztul a fejem tőle

4. éjjel 2-3 között

5. soha, inkább éjjel

2009. dec. 6. 18:11
 16/16 anonim válasza:

1.

Jobban kialszom magamat

2.

Videojátékokkal, és a hobbimmal(rstaurálás)

3.

Nem sokat sportolok de ha igen akkor szinte érzem, hogy az endorfin szétáramlik a testemben és akkor sokkal jobban teljesítek, és semmin se idegeskedem, úgyhogy nagyon nagy hatással van a teljesítő képességre a sport

4.

10 és fél 11 között

5.

2012. jan. 7. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!