Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emeltszintű érettségi nélkül...

Emeltszintű érettségi nélkül elérhetem a 450 pontot? Szerintetek hogy?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Két 100%-os középszintűt duplázol és csinálsz két középfokú vagy egy felsőfokú nyelvvizsgát, az pont 450 pont.
2009. dec. 4. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Rágyúrsz a két felvételi tárgyadra, megírod őket 95%-ra, vagy jobbra, és még ezek mellé szerzel egy felsőfokú nyelvvizsgát, vagy két középfokút.

Egyáltalán nem lehetetlen, a középszintű érettségik könnyűek.

2009. dec. 4. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Emelt szintű nélkül csak úgy, ahogyan az első leírta, 95% nem elég. Még kaphatsz pontot hátrányos helyzetért, OKJ papírért, OKTV helyezésért.

Amúgy csak biztatásképp: 100%-ot elérni érettségin nem lehetetlen:)

2009. dec. 4. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Előző vagyok. Hova szeretnél jelentkezni? Miért nem szeretnél emelt szintűt tenni?
2009. dec. 4. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

95% is elég, ha mindkét felvételi tárgyból sikerül, és duplázza. Plusz erre a két középfokú, vagy egy felsőfokú nyelvvizsga.

4*95=380

380+70=450

2009. dec. 4. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó: ha nem értesz annyira hozzá, ne írj már légyszíves hülyeséget. Nyelvvizsgára max 50 pontot kaphat, a két középfokú is max annyit ér együtt.
2009. dec. 4. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
52%

Nyerj olimpiát!

480pontot kapsz érte : D

Amúgy szerintem emelt nélkül a legjobb, ha nyelvvizsgázol (vagy egy felső vagy 2 közép, de 2011től változnak a +pontok!) és elmész OKTVre nyelvből.

Vagy gyúrj tovább az olimpiára:P

2010. jún. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!