KÜLKER gólyatábori élmények? Milyen feladatok voltak, és hogy éreztétek magatokat?
Szia. Nekem csak közvetett információim vannak, de az az, hogy többet kellett ruha nélkül lenni, mint ruhában.
Viszont a videójuk (amellett, hogy ezt alátámasztja) eléggé beetetés szagú is, amit nem értek.
A csajos-ráfekvős feladatokat mintha direkt erre a célra filmezték volna le. Kicsit nem úgy néz ki, mint egy gólyatáborban, hogy a sokból csak kb. 5 pár fényes nappal lefekszik a földre és szétkeni egymáson a nemtommit. Tuti nem ismeretlenek egymásnak. Persze én is csak azután gondoltam erre, hogy valaki itt azt írta, hogy beetetés a videó, nem egészen olyan volt gólyaként a feeling. Amúgy nem tudom biztosan.
Amit az első mondatban írtam (többet voltak ruha nélkül mint ruhában) azt egy résztvevő (fiú) mondta nekem. Csakhogy negatív fennhanggal, neki már elege volt belőle... hát nem tudom, ha lányok vetkőznek a környezetemben, teljesen lesz*rom hogy rajtam mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!