Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik egyetem, fősuli, vagy...

Melyik egyetem, fősuli, vagy OKJ-s képzés lenne nekem a legjobb? Többi lent.

Figyelt kérdés

11.-es vagyok.

igazából nem mondhatnám, hogy valamelyik tantárgyból kiemelkedően jó vagyok. megy az angol, a nyelvtan, meg az irodalom akkor, hogyha számomra érdekeset tanulunk, mert akkor szívesen foglalkozom vele.

ami nagyon nem megy: matek és a többi reál tárgy, töri, biosz.

énekhangom rossz. rajztudásom sincs, nem azt mondom, hogy béna vagyok benne, de távol állok a "jól rajzolok" kifejezéstől.

főzni sem nagyon tudok.

ami érdekel: médiával kapcsolatos dolgok (de még sosem tanultam), pszichológiával kapcsolatos dolgok.

fogalmazni jól tudok.:)

nem vagyok egy túl szorgalmas típus, de ami érdekel, azt szívesen tanulom.

szeretném, ha 100ezer feletti lenne a fizetésem, és ha nem kéne fizetnem a továbbtanulásomért (nem vagyunk gazdagok). és ha egyetem, akkor ne legyen túl magas a ponthatár, mert félek, hogy nem tudom elérni. ne legyen benne sok matek. és ami a legfontosabb: legyen piacképes, tehát könnyen lehessen vele elhelyezkedni.

köszönöm előre is! :)

17/L

2014. jan. 24. 19:12
 1/1 A kérdező kommentje:
ja és ami kimaradt: imádom a gyerekeket! :)
2014. jan. 24. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!