Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Villamosmérnökként el lehet...

Villamosmérnökként el lehet helyezkedni?

Figyelt kérdés
Attól tartok, hogy telítve lesz a szakma mire végeznék, ha most kezdem, annyira menő és felkapott lett ez a mérnökség. Szerintetek jó ötlet, lesz vele munkám? BME VIK vagy OE KVK jobb ebből a szempontból? 18f

2014. jan. 22. 10:07
 1/4 Solitude válasza:
53%

Amiről a kérdésed alatt írsz, az egy orbitális baromság.

Ha érdekel és szereted, csináld! A hasznos tudásra mindig szükség lesz, nincs olyan hogy telítődik.

Kommunikációs-marketingesre vagy jogászra már valóban nincs szükség. De a villamosmérnök értéket teremt(het) bármikor, bárhol. Tanulj.

2014. jan. 22. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Azok a szakmák, amik értékes diplomát adnak nem szoktak telítődni. Ennek az az oka, hogy az évfolyam fele soha nem fogja elvégezni az egyetemet. A végzettek pedig külföldön is keresett szakemberek. Ráadásul több villamosmérnök ismerősöm is van. Nagyon gyorsan találtak állást.
2014. jan. 22. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

"Kommunikációs-marketingesre vagy jogászra már valóban nincs szükség. De a villamosmérnök értéket teremt"

Ezért pedig hatalmas pacsi a kedves első válaszolónak. Jó a kontraszt. :-D

2014. jan. 22. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy lepontozzátok a válaszokat, de ha 1 sem érkezik ami mást állítana, akkor nem értem mire föl :D én azért föl-t nyomtam rájuk.

[link]

BME jobb.

2014. jan. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!