Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Közösségi munkáról vélemények?

Közösségi munkáról vélemények?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy mit gondoltok róla. Esetleg, aki nem kezdte még el, tart-e valamitől, tetszik, nem tetszik stb.

Köszönöm előre is a válaszokat!

:)

2014. jan. 21. 23:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Ebben a formában egy hülyeség szerintem. Én szeretek jótékonykodni, de csak önkéntes alapon, így hogy kötelező, és megszabják, mennyit és meddig csináljak, már nem önkéntes munka, max kényszer munka ami mindenkinek csak púp a hátán is mindenki minél hamarabb túl akar rajta lenni.

Én már elkezdtem, mert az iskola már jó pár éve évente szervez önkéntes napot, de ezzel még nem lesz meg az 50 (ami szerintem túl sok), majd kitalálok valamit :)

2014. jan. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!