Fényképész szeretnék lenni. Kell érettségi az üzlethez? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Tervezem, hogy megszerzem az érettségit, de ha mégse jön össze, akkor tudok anélkül nyitni akár egy, , fotoházat"? Tudom nem kevés pénz kell hozzá, de sikerülhet érettségi nélkül? (Fotos tanfolyamot mindneképp elvégzek de amihez nem kell érettségi az csak oklevelet ad! )2009. dec. 3. 13:07
1/3 anonim válasza:
Okj-s alkalmazott fényképész tanfolyamhoz kell érettségi, ezt biztosan tudom.
2/3 A kérdező kommentje:
ezt én is tudom!De hogy ha fotoházat szeretnék nyitni ahoz is kell??(Tehát ha ,,vállalkozó" akarok lenni.Kell érettségi vagy végzettség?Vagy elég ha kiváltok egy vállalkozóit?
2009. dec. 4. 15:59
3/3 anonim válasza:
Vállalkozáshoz nem kell, de bármilyen fotós tanfolyam elvégzéséhez kell, ha te is akarsz dolgozni engedélyt kell váltsál, ahhoz szukséges. Ne izgulj, meglesz az is, nem kell emeltszintű legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!