Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi lenne magyarul az "educatio...

Mi lenne magyarul az "education management"?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk megkerdezik hogy milyen teruleten dolgozol, akkor angolul ezt valaszolod. De mi lenne ez magyarul?
2014. jan. 19. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
oktatásszervezés?
2014. jan. 19. 12:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy iskolaigazgatás, csak magyarul ez nem azt a jelentést adja át szerintem amit az "education management" jelent igazából. Ez az oktatásszervezés se az igazi, de egy fokkal talán jobb:)
2014. jan. 19. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Kéne látni a szövegkörnyezetet. Lehet, hogy oktatásirányítás. Állami szervezet vagy vállalkozás?
2014. jan. 19. 14:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem nagyon van szövegkörnyezet. Mondjuk a LinkedIn profilodon:

Szakterület: education management

(Privát oktatási intézményről van szó)

2014. jan. 19. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva ma már minden szarnak van managementje, képesek az öreg vécésnénit is higiéniaiügyi senior managernek nevezni, mert az de menő ma.

Lehet ez pl. oktatásszervező, aki a diákokkal tartja a kapcsolatot, kiküldi a tájékoztatókat, ügyesbajos dolgokat intéz stb. Attól, hogy mi itt barkóbázunk, az igazsághoz nem fogsz közelebb jutni a már említett "manager"-es probléma miatt. Ha annyira érdekel, kérdzed meg az adott személytől.

2014. jan. 19. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A "milyen területen dolgozol?" kérdésre teljesen jó válaz az oktatásügy.
2014. jan. 19. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!