Mi lenne magyarul az "education management"?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk megkerdezik hogy milyen teruleten dolgozol, akkor angolul ezt valaszolod. De mi lenne ez magyarul?2014. jan. 19. 12:43
2/6 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy iskolaigazgatás, csak magyarul ez nem azt a jelentést adja át szerintem amit az "education management" jelent igazából. Ez az oktatásszervezés se az igazi, de egy fokkal talán jobb:)
2014. jan. 19. 13:01
3/6 anonim válasza:
Kéne látni a szövegkörnyezetet. Lehet, hogy oktatásirányítás. Állami szervezet vagy vállalkozás?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van szövegkörnyezet. Mondjuk a LinkedIn profilodon:
Szakterület: education management
(Privát oktatási intézményről van szó)
2014. jan. 19. 14:17
5/6 anonim válasza:
Őszintén szólva ma már minden szarnak van managementje, képesek az öreg vécésnénit is higiéniaiügyi senior managernek nevezni, mert az de menő ma.
Lehet ez pl. oktatásszervező, aki a diákokkal tartja a kapcsolatot, kiküldi a tájékoztatókat, ügyesbajos dolgokat intéz stb. Attól, hogy mi itt barkóbázunk, az igazsághoz nem fogsz közelebb jutni a már említett "manager"-es probléma miatt. Ha annyira érdekel, kérdzed meg az adott személytől.
6/6 anonim válasza:
A "milyen területen dolgozol?" kérdésre teljesen jó válaz az oktatásügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!