Mit csináljak? Most felvételiztem és nem lett a legjobb
Tegnap írtam meg a központi felvételit, előtte nagyon ideges voltam. Mire oda került a sor, hogy megírjam nagyon féltem és teljesen túl stresszeltem az egészet. Ráadásul nem volt óra a teremben. Elkezdtem írni, de ami nem ment feladat vagy nem voltam benne biztos azoknál tovább mentem, és a szövegértésnél jártam amikor mondták hogy szűk 10percem van. Annyi idő alatt megírtam a fogalmazást és nem tudtam vissza menni a feladatokra. A magyart nagyon elrontatom pedig nagyon könnyű volt :(
a matek meg nem tudom szerintem az se lett a legjobb
a tovább vitt jegyeim 7.évvége és 8.félév:
irodalom: 5 4
nyelvtan: 5 4
angol: 5 5
töri: 5 5
biosz: 5 5
matek: 4 4
és még hátra van a szóbeli..
A Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium biosz tagozatára mennék. mentem volna
szerintetek mennyi esélyem van még? :(
Én is a Fazekasba mennék, csak NYEK spanyolra :) Még azt hittem én rontottam el. Nekem a magyar 45-46, a matek 38-40. De mivel a jegyeid jók, és ha a szóbeli is jó lesz akkor van esélyed. Biztos nem csak te rontottad el így. (Még nyílt napon az igazgató mondta anyunak, hogyha elrontjuk az központit, attól még van esély, mert a hozott pontok (jegyek), meg a szóbelin be lehet hozni a pontokat.) Könnyen megtörténhet, hogy az összpontszámod nem is lesz olyan kicsi. :) Erre gondolj. És gondolj bele, ha a szóbelin is túl vagy (és jó lesz), akkor utána még lehet hogy kiesnek páran előled, azok akik mást jelöltek meg első helyen. Van esélyed, nyugi. :))
Utolsó válaszolónak meg: Én speciel emlékszek mindenre, még arra is, hogy a lap melyik részére írtam. Az a normális, ha az ember emlékszik az olyan dolgokra, amin a fél élete függ. Lehet, hogy az emberünk egy kicsit elkapkodta a fogalmazást, de ettől még lehet jó. Ha megvan a kellő terjedelem, helyesírás, és az okok. Akkor könnyen kaphat rá 9-10 pontot. :) Én viszont, teljesen biztos vagyok benne például. Az írás a véremben van.
Szia!:)
Még ne add fel, a vitt pontjaid egyáltalán nem rosszak, és a Fazekasban úgy állnak hozzá a szóbelidhez, ha van tudásod, azt kihúzzák belőled:) Ha az sikerül, szerintem simán van esélyed!
Előzőnek: Nekem is ottkörül lett a magyarom és a matekom is:)
Hajrá minden nyolcadikosnak!
Figyelj,én is tegnap írtam én is nagyon elcsesztem az egészet,és ki is vagyok tőle. De gondolj bele,ha neked nem ment,akkor a többinek sem. Itt nem az a lényeg,hogy neked hány pontod van,hanem hogy másnak hány van. Én emlékeztem,hogy mit írtam,nem hinném,hogy nehézséget okoz visszaemlékezni a válaszaimra. A nyelvtan legrosszabb esetben 42 pont lett. Inkább levontam pl. a fogalmazásnál a helyesírási pontot stb. A magyar jól ment,a matekot viszont nagyon elrontottam. 28-30 pont körül:( írtam meg. Az utolsó 3 feladatot nagyon elrontottam,a koordináta-rendszereset is.
Most ne görcsölj rajta,én sem teszem! Hamarosan megtudod az eredményed,és majd akkor ráérsz mérlegelni.
Akkor én most csúnyán jelentsem ki, hogy "Juhé, nem kellett felvételit írnom, és nem is kell paráznom mert 4,9-es átlagommal 100% hogy felvesznek?:'D"
Egyébként figyelj, ha a jegyeid jók, akkor van még esélyed. Ha látják, hogy a felvételi nem ment, de jól tanulsz akkor még felvehetnek.
Ne izgulj, szerintem fel fognak venni!:)
Én két éve írtam meg pontosan ezt a felmérőt, és nem sikerült túl jó, de mára már 10.-es vagyok, és bent vagyok Komárom megye legszínvonalasabb gimijében!:)
Nyugi!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!