Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek is túl nehéz volt...

Szerintetek is túl nehéz volt a matek FELVÉTELI?

Figyelt kérdés
Szerintem a magyar túl könnyű a matek meg túl nehéz volt! Túl sok új feladattípust tettek bele és a régieket is tovább fokozták. Olyanokat amikre nem lehetett felkészülni. Így azzal b*szt*k ki aki sokat készült, az összes régi feladatlapot megoldotta, előkészítőre és magántanárhoz járt. Egyszerűen még az osztások is túl nehezek lettek amikor hétjegyű számokat kellett osztani három jegyűekkel stb.

2014. jan. 18. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ehm, a hétjegyű szám neked hogy jött ki? Én a 9-es és 7-es feladatoknál akadtam ki.
2014. jan. 18. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom a lényeg hogy volt benne egy feladat ahol egy rohadt nagy számot kellett osztani aztszem 212-vel
2014. jan. 18. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
[link] itt találod a megoldásokat.
2014. jan. 18. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Igen, velem rendesen kicsesztek. Ilyen pont számra zsigerből is megírtam volna, nem kellett volna ennyi időt áldoznom rá. A magyar jó lesz, a matek nagyon gyenge lesz.
2014. jan. 18. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteget keszultem ra... Elokeszito egy heten haromszor, kulon matektanar, itthon a regi feladatok megoldasa.. Mindent megtettem hogy jol sikeruljon de lesz vagy 20 pontom..:/
2014. jan. 19. 08:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is pont így vagyok vele :/ Rengeteget tanultam magyarra is de matekra még többet,és mégis az lett sz*rabb
2014. jan. 19. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!