Töri és magyar emelt?
Figyelt kérdés
Most vagyok 12.-es, de csak mostanra sikerült eldönteni milyen irányba szeretnék menni. Mennyi idő felkészülni rájuk, van még időm ha most kezdem el? A törit nagyon szeretem, de nem tudom, hogy e mellé bevállaljam-e a magyart is, félek nem tudnék egyszerre két emeltre készülni. Faktra nem járok egyikből sem. Otthon egyedül fel lehet készülni? A szóbeli tételek mennyire fedik le az írásbelit? Jogra szeretnék menni, mindenképpen két emelt kéne. Érdemes idén megpróbálni mindkettőt, vagy nincs értelme és inkább jövőre emeltezzek magyarból?2014. jan. 18. 15:20
1/3 anonim válasza:
Azért még van idő!
Mindenképpen van rá esély még hogy jót írj ha nem teljesen a 0-ról indulsz. Jah és csak ezzel foglalkozz.
2/3 anonim válasza:
Törire simán fel tudsz készülni (én töriből emelteztem+nyelvből). A magyar viszont horror, nagyon nehéz, nagyon kiszámíthatatlan és rengeteg készüléssel sem lehetsz biztos a dolgodban. Nálunk 96 emberből 4 emeltezett magyarból tavaly (úgy, hogy minimum egy emeltet mindenki csinált, mert mindenki továbbtanul), mind a 4-en az egész végzős tanévben külön felkészítő órákra jártak a fakton kívül! :)
3/3 anonim válasza:
Városi legenda hogy a magyar emelt nehéz .. Én most vagyok fakt választás előtt és azt mondta a magyar tanárom hogy egyszerű lemenőben van a színvonal és simán menni fog (a megye legjobb gimnáziumába járok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!