Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinek hogy ment a nyolcadikos...

Kinek hogy ment a nyolcadikos írásbeli felvételi?

Figyelt kérdés
Volt olyan amit kihagytatok mert nem tudtátok? Nekem a medencés és a Farenheit átváltás.. a medencés feladattípust soha nem is tanultuk.. a farenheitről semmit nem mondok.. ti mit nem tudtatok? Nekem a tobbi ment :D
2014. jan. 18. 12:27
 1/7 anonim válasza:
Matek nagyon nehéz volt és kevés vlt az idő, szögszámítás, farenheit, medencés nem ment, többibe is voltak kisebb hibáim...:(
2014. jan. 18. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:

A matek borzasztó volt.. :( kb 17 pontom lesz. :(

Viszont a magyar könnyű volt, ott megvan a kb. 47-48 pontom szerintem!:)

Nektek?

14/L

2014. jan. 18. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:

A magyar az nagyon egyszerű volt!:) Én mindent megcsináltam matekból is, szerintem a szögszámítós könnyű volt.

Fogalmam sincs hány pontom lesz, nem merem megnézni a javítókulcsot:D

2014. jan. 18. 14:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem a medencén es a farenheiten kívül mijden ment ;) a magyar nem volt nehéz
2014. jan. 18. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
A matekból, nekem se ment a hőmérsékletes, se az almás, se a medencés (a 10. feladat első felét viszont megcsináltam) A szöges könnyű volt, az volt a becsapás h volt elivleg két egyenlő szög, de látszatra egyáltalán nem volt egyenlő. Jó, tudom h nem méretarányos, de általában ennyit nem szoktak elrajzolni. De ettől függetlenül ez a feladat hibátlan lett
2014. jan. 18. 16:04
 6/7 anonim válasza:
a magyarba kb. 5 pontot vesztettem, de a matek meg ritka rossz lett. :( örülök ha lesz 20 pontom, pedig nem vagyok matekból rossz. megnéztem a javítókulcsot és az utolsó 3 feladat 16 pontot ért, ami nálam már elúszott... :/
2014. jan. 18. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti: a szögszámítósban nem rajzoltak el semmit, mikor kijött a kis háromszögnél az a bizonyos két egyenlő szög, még igen csekély logikai képességekkel is abszolút sejthető volt, mire megy ki a játék. Az eddigi szögszámítós feladatokban mindig hangsúlyozták, hogy az ábra csak vázlat, nem feltétlenül tükrözi a valóságot (ezért kell száz százalékban a számolásra hagyatkozni), de eddig ennek az információnak nem sok szerep jutott, sosem volt különösebb jelentősége. Idén viszont megmutatták, hogy nem érdemes figyelmen kívül hagyni, akármennyire is adja magát a dolog. Trükközni próbáltak, és sokan be is dőltek nekik.

Kedves Kérdező, noha nagyon el vagyok keseredve, vigasztal a tudat, hogy a számomra nehéz feladatokhoz is minimum valami rizsát írtam, hátha egy-két pontot kapok rá. Nem is maradt olyan feladat, amit üresen hagytam volna.

A magyarom kimondottan jó lett.

2014. jan. 19. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!