BGF pénzügy és számvitelre járok, egy tárgyból megbuktam, mennyit csúszok majd?
Figyelt kérdés
BGf-en első féléves hallgató vagyok, de sajnos nem sikerült egy tárgyam, amire később legalább 4 tárgy épül még. Keresztfélév nincsen, így csak szeptemberben tudnám újra felvenni a tárgyat vizsgakurzusban. Ilyenkor felvehetem a ráépülő tárgyat is? Mindenképpen csúszni fogok egy évet, vagy a ráépülő tárgyak miatt akár többet is? Ha ezután mindent sikeresen teljesítek behozható lenne a lemaradás?2014. jan. 18. 08:34
1/6 anonim válasza:
ha ráépül egy tárgy, akkor az a tárgy, ami neked nem sikerült, előfeltétele a többi tárgynak, tehát nem veheted fel
persze vannak csodák, amikor a neptun engedi felvenni, mert valamit elcsesznek, de általában nem engedi a tárgyfelvételt, szóval csúszni fogsz
esetleg félév elején vizsgázhatsz, ha van aláírásod, és akkor még fel tudod venni a többi tárgyat
2/6 anonim válasza:
Nézd meg a tvsz-ben lévő tantárgy egymásraépülés oldalakat, amit évelején kaptál...
4/6 A kérdező kommentje:
gazd. matek
2014. jan. 24. 08:29
5/6 anonim válasza:
gazdmat ha csak 1szer nem sikerül (tehát 2szer veszed fel) akkor csak akkor csúszol vele, ha stat szakirányos gazdmenes vagy
6/6 anonim válasza:
pszf-es vok énis, elsős, egy HÖK-ös írta egy kommentben, hogy matek 1 ha nem sikerül, attól még nem csúszol.
(ha másodszorra se, akkor már igen :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!