Hogyan is kell igazából tanulni? Mi a legjobb módszer?
Figyelt kérdés
Vannak olyan tantárgyak amit mindenféle "taktika" nélkül egyszerűten bevágok (töri,biosz..)de vannak olyanok (föci) amik nagyon nagy gondot okoznak,múltkor is 2 órát cseszekedtem azzal hogy egy leckét megtanuljak és mikor már majdnem a végén jártam akkor gondolkoztam hogy az az osztálytársam akinek sok dolga van suli után hogy tud mégis ugyanolyan jól tanulni mint én?És miután gondolkodtam rájöttem h valamit én tuti h rosszul csinálok,mi az?2009. dec. 2. 17:17
1/3 anonim válasza:
Sztem foglald versbe a tananyagot...
Am sokaknak ez segít,nekem nem! xD
2/3 anonim válasza:
nekem pont a töri bajos :D szellőztetés, tea, kis "halk" :D zene és elképzelem az anyagot
de én nem szoktam tanulni, mégis kitűnő vok :D
motocrossozo, bringázok, jégkori, görkori, motorozás(benzintyúkként is), koncertekre, bulikra járok, sétálgatok és a gépen lógok, olvasgatok :D mégis művel vok, mert oskféle emberrel beszélek, olvasom a fórumokat, könyvekeket, stb... mindig óra elött tanulok, és általában 5-ösre szoktam felelni az anyagból, amit 5 perc alatt vecágok óra elött szünetben.
3/3 anonim válasza:
ami érdekel és szereted azt mindenféle taktika nélkül felfogod. Én hangosan szoktam olvasni a leckét és figyelek, hogy minden mondatot pontosan megértsek. Mindezek közben próbálom elképzelni, esetleg hasonlítgatni valamihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!