Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Azoktól kérdezném, akik...

Azoktól kérdezném, akik pszichológiát szeretnének tanulni, vagy tanulnak éppen, vagy tanultak a múltban. , hogy mi motiválta őket. Miért döntötetek úgy, hogy ezt a pályát választjátok? Milyen terveitek voltak-vannak a jövőrenézve?

Figyelt kérdés
Milyen területen szeretnétek elhelyezkedni? Magánrendelést szeretnétek?
2014. jan. 17. 23:55
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

Szia

Én azt fogok tanulni:)

Elsősorban azért, mert érdekel ez az egész (bár inkább biológia szempontokból). Igazából ennyi. Nem tervezek egyelőre magánpraxist nyitni, szervezeti pszichológus lennék szívesen. Én úgy gondolom, hogy ez a jövő szakmája (de most le is írom, hogy a pszichológusok nagy részét lenézem, szerintem csak az igazi, mesterdiplomával rendelkező pszichológus az igazi pszichológus, és csak nekik könnyű jó állásban elhelyezkedni)

2014. jan. 18. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
"pszichológusok nagy részét lenézem" - nagyon sokat ismerhetsz személyesen, ha úgy érzed, hogy jogod van egy ilyen kijelentést tenni. Kérlek mesélj még..
2014. jan. 20. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyébként a kérdésre a válasz:

Én jelenleg is tanulok és fogok is még egy darabig.

Én azt gondolom, hogy azok, akik úgy határoznak, hogy pszichológiát tanulnak, azt vagy maguk miatt vagy másokért teszik. Az én esetemben mind a kettő szerepet játszik.

Mindenképp gyerekekkel szeretnék foglalkozni, így elsősorban a gyermekpszichológia érdekel a szakirányok közül. Alapvetően nem ragaszkodom a magánpraxishoz, szívesen dolgoznék állami helyeken is, a megélhetés miatt viszont valószínűleg szükség lesz a rendelőre.

és Te?

2014. jan. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!