Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanulás külföldről visszajövet...

Tanulás külföldről visszajövetellel. (? )

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy én a családommal 2.5 éve kiköltöztünk Angliába, de most úgy tűnik hogy vissza fogunk menni magyarországra, itt jártam iskolába illetve azelőtt magyarországon is. Most 14éves vagyok és ha hazamennénk akkor valószínüleg már csak jövő évkor kezdeném az iskolát. Most mennék középiskolába és az érdekelne hogy fel e vesznek így bárhova is hogy magyarországon ötödiket befejeztem itt jártam két évet egy év normális suli egy pedig magántanulással ment el. Félek attól hogy nehogy visszadobjanak általánosba vagy ilyesmi. Valaki volt e már hasonló helyzetben és tudna e tanácsot adni nekem ez ügyben?
2014. jan. 16. 21:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!