Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy jutok el leghamarabb...

Hogy jutok el leghamarabb 'Pesten a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre (NKE) ha vonattal megyek? Melyik állomáson szálljak le?

Figyelt kérdés
Debrecenből megyek. Egy ismerősöm azt mondta,hogy a NY-inál szálljak le. De utána hogyan tovább? Mi a legrövidebb és legegyszerűbb út?

2014. jan. 16. 17:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Megint az első vagyok.

Én is ott voltam, bár én nem vonatoztam. Ti melyik előadóban voltatok?

2014. jan. 26. 13:47
 12/15 A kérdező kommentje:

Sajnálom,mert az előbb említett 2 fiatalembert elvesztettük... Annyian voltak a nyílt napon,mi meg elmentünk a női mosdóba... :D

Hogy őszinte legyek,mi be sem fértünk egyre sem... Először a Hadtudományi-és honvédtisztképző kar épületében voltunk ; de miután ott megfogyatkoztunk,átmentünk a Rendészettudományi kar épületébe. Ott sokkal többen voltak és minden előadó zsúfolásig tele volt. 1 terem volt,ahol viszonylag kevesen voltak,mi meg sorba álltunk a fizikai felmérésről kérdezni,erre elküldtek minket máshova. Ja,csak ahova elküldtek,ott épp előadás volt és SENKIT nem lehetett megkérdezni.

Még szerencse,h sok tanuló ott volt,rendesek voltak és segítőkészek. :) Szóval megnéztük még a büfét,mindenütt körbejártunk,a harci kocsikat kipróbáltuk és voltunk még az intézkedés taktikai bemutató,fizikai alkalmassági vizsgálat gyakorlati bemutató,küzdősportok és tonfa bemutató elnevezésű programon :D

Aztán siettünk haza. Vidékiként nagyon büszkék voltunk magunkra,h problémamentesen 13:20-kor már a Nyugatiban voltunk. Sajnos csak 15:23-as IC-re tudtunk megfelelő helyet foglalni,addig West Endeztünk :)

10-es és 11-es! És nektek milyen volt a napotok? Miket néztetek meg?

2014. jan. 26. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:

1-es meg 11-es vagyok:D Én igazából Esztergomból mentem fel, igaz hogy egyedül, de könnyebb dolgom volt, mert viszonylag gyakran járok Pesten. Tőlem suliból mást nem nagyon érdekelt, akikkel jöhettem volna, azoknak meg szintén akkor volt nyílt nap máshol. Ja és lány vagyok, szóval engem igazából az RTK érdekel, ott voltam az előadóban is, de mivel annyian voltak, meg tavaly már úgyis meghallgattam ezt egyszer, utána kimentem és inkább a katonai bemutatókat néztem, az érdekesebb volt. Én kb 3/4 10től voltam mondjuk egy jó 3 órát.

És ti miket fogtok megjelölni?

2014. jan. 26. 18:04
 14/15 A kérdező kommentje:

Én KTK-Igazgatásszervezőt feltétlenül;csak még mindig nem jelenik meg a felvi listájában a KTK választható szakjai...

Meg az RTK-n talán valamilyen nyomozóit jelölök meg ; de alapjáraton ELTE-ÁJK lenne a cél :))))

2014. jan. 26. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Gyalog odaértünk kb. 9:35-re, mikor megláttuk a tömeget azt hittük 5 év lesz mire bejutunk, de hihetetlen gyorsan haladt a sor. Minden precízen folyt :D Ahogy beértünk szinte rögtön találkoztunk 3 másik osztálytársunkkal, és célba vettük a Dísztermet ahol fogalmam sincs már mi folyt. Meguntuk a nagy tömeget, térkép előkap és nekiálltunk felfedezni a nagy területet. Bementünk a RTK épületbe, ahol rögtön befértünk egy előadásra, ahol a migrációs és biztonsági szakirányról volt szó. 1-2 érdekes dolgot azért ott is elmondtak a suliról. Miután vége lett, neki indultunk a Rendészeti Igazgatásszervezői előadás felé, de oda nem jutottunk be. Újra kimentünk, el sétáltunk az Alakuló tér felé, ott jó kis bemutatót adtak a leendő honvédek. Még szétnéztünk, majd az osztálytársaim nyomására eljöttünk onnan ( én még maradtam volna, őket nagyon felidegesítette hogy sehova sem fértünk be). Ezután elmentünk az Aréna plázába, kajáltunk meg minden.

Én úgy tervezem, hogy megjelölöm a pénzügyi nyomozói szakot, a vám és jövedékigazgatásit, meg 3.-nak valami olyan szakot ahova biztos felvesznek.

2014. jan. 26. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!