Miután félévkor értesítőt kapsz, elég feleslegesnek tűnik még egy értesítőt küldeni az értesítőről, valamint egyet az értesítőről szóló értesítőről is. Beleírják, hogy egyes, fel van tüntetve. A szülővel úgyis alá kell íratni.
2014. jan. 16. 14:22
2/11 anonim válasza:
Én ezt mindig aláhamisítottam, év végére meg felhoztam min. hármasra. Túl lehet járni az osztályfőnököd, meg úgy általában a tanárok eszén, azért oktatni nem a zsenik mennek általában, hanem az alja.
2014. jan. 16. 14:31
3/11 anonim válasza:
Semmilyen következménye nincsen, bekerül a félévi értesítődbe az egyes.
2014. jan. 16. 14:31
4/11 anonim válasza:
Amúgy én németből bukdácsoltam, egy huszonéves, gebe szőke k.urva oktatott Miskolcon, a diósgyőri gimiben.
2014. jan. 16. 14:32
5/11 anonim válasza:
Meg egyszer matekból (amit szégyelltem, mert reálon voltam), de aztán felhúztam hármasra, 12.-ben meg már játszva meglett a 4-es, mert megtanultam magamtól integrálni/deriválni.
2014. jan. 16. 14:33
6/11 Andizsuzsi válasza:
"Én ezt mindig aláhamisítottam, év végére meg felhoztam min. hármasra. Túl lehet járni az osztályfőnököd, meg úgy általában a tanárok eszén, azért oktatni nem a zsenik mennek általában, hanem az alja."
Gratulálok. Amúgy látszik, hogy a szüleidet mennyire érdekelte, hogy mi van veled. Ezek szerint sem szülőértekezletre nem jártak, sem fogadóórára, sem a bizonyítványodra nem voltak kíváncsiak.
2014. jan. 16. 14:34
7/11 anonim válasza:
Te miből fogsz "bukni", kérdező?
8/11 anonim válasza:
# 6 Ne cseszegess, semmi jogod nincs ítélkezni mások felett.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ!
Tudom, hogy nem a legtisztességesebb megoldás, de én is úgy voltam vele, hogy ezt valahogy eltitkolom, és év végére meg kijavítom, de szerencsére mégis megkaptam a 2-est. :) Igaz, ez a legrosszabb jegyem, de akkor is úgy örülök neki :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!