Hogya megtanulom az egész toldit akkor előrre léphetek egy évet?
Figyelt kérdés
Azt mondta a tanar hogy aki megtanulja az egészet az előre léphet egy tanfolyamot csak nem tom hogy csak viccelődik-e?:(2014. jan. 16. 13:11
1/11 anonim válasza:
ne törd rajta a fejed, ennyi ésszel úgyse fog menni.
2/11 anonim válasza:
Nem hiszem.. Azért nem egy könnyű vers: [link]
S mégis hogy ? Magyarból vagy 11-es pl és matekból fizikából meg németből mondjuk csak másodikos??
4/11 A kérdező kommentje:
1, 2, 3, mindenki kapja be a nagy ***-ot. Képzeljétek nagyon is jó vagyok irodalomból 4.9-es átlag, amúgymeg mém mindig nem kaptam válasz ja és hatodik osztályban mióta van fizika? És honnan tudod hogy németet tanulok. Enni seg*fejt. A normális válaszokat még mondig várom:))
2014. jan. 16. 13:55
5/11 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással, intelligenciával nem fogsz normális válaszokat kapni. Nem járhatsz túl színvonalas iskolába, ha a te szövegértési képességeiddel, helyesírásoddal és fogalmazási tehetségeddel ötös lehet az ember...
6/11 anonim válasza:
Mi a Toldit(tulajdonnév igy nagybetű) középsuliban tanultuk.S igen 6.ban már volt fizikánk,meg kémia is. Tom,hát...inkább tudom.nem?
Nem ismerjük a tanárodat,ergo nem tudjuk viccelt-e. Szerinem igen. Köszönöm amiket irtál rám. Németet csak példának irtam.
7/11 anonim válasza:
Te h*lyegyerekem! Az általad leírt 2,5 sorban legalább 10 hibát számoltam össze! ...ha már a magyarnál - mint tantárgynál - tartunk, a nyelvtanra is fordíthatnál némi időt! Hidd el, erősen rád férne!
Tanfolyam... :DDD
8/11 A kérdező kommentje:
Kepzeld el hülyegyere mobilról írok és rohadtul kicsik a betűk az ujjam meg jóval nagyobb. A nyelvtanárom képzeld nagyon is jól tanít(legalábbis jobban mint a tiéd) és én úgy tartom menjen el innen a pi*sába aki kötekedni akar. Főleg a hü*lyegyerekes
2014. jan. 16. 16:38
9/11 anonim válasza:
Hát kérdező, nagyon ciki vagy :((
10/11 anonim válasza:
Nem telóról kell gyakorizni öcskös.Én is tudlak oltogatni. De nem teszem mert kulturált ember s nem mellesleg nő vagyok.. Dupla annyi idős mint te!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!