Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BA Pedagógia Szakos Nevelői...

BA Pedagógia Szakos Nevelői Diploma mire jó?

Figyelt kérdés
2007-ben végeztem, pontosan az van a diplomámba írva, hogy BA Pedagógia szakos nevelő, médiapedagógia szakirány. Eddig külföldön éltem és nem volt szükségem rá. Visszaköltözem Magyarországra és érdekelne, higy mire jó/hol tudok elhelyezkedni ezzel a végzettséggel???????

#diploma #pedagógia #médiapedagógia #pedagógia szakos nevelő #hol tudok elhelyezkedni
2014. jan. 14. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
ha azt se tudod, mire jó a diplomád, akkor bunkó leszek, vállalom, remélem nem tudsz vele elhelyezkedni.
2014. jan. 14. 14:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a segítőkész választ.

A főiskolán, ahol végeztem, sem tudtak egyértelmű választ adni. Jelentkeztem egy nevelőtanári állásra, és visszadobták a pályázatomat, hogy nem megfelelő a végzettségem... szóval ezért vagyok tanácstalan.

2014. jan. 14. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én tökéletesen megértem a kérdésedet.Én is pedagógia alapszakra járok (tudom,hogy ez csak hasonló),második félévemet töltöm,de az első után halasztottam is két félévet.Szóval lassan már két éve ezen gondolkodom,megéri-e egyáltalán elvégezni,illetve mire tudom majd használni,ha elvégzem.Mert megérni,megéri abból a szempontból,hogy érdekel,amit tanulok,de ezt maximum a magánéletemben tudom majd hasznosítani és nem biztos,hogy ezért megéri főállás és mellékállás mellett még megszakadnom,hogy főiskolára járjak.A szomorú és rémisztő is egyben az egészben valóban az,hogy az iskola is csak halandzsázik,hogy mégis mire használható majd a megszerzett diploma!Tehát egyetlen egy konkrét munkakört nem neveztek még meg!Teljesen kivagyok emiatt,elég nagy vívódás ez egyébként.Ne haragudj,hogy érdemben nem tudtam segíteni,de ha tudok valami konkrétat, megírom.
2014. febr. 10. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!