BME-n hogyan lehet kollégiumra jelentkezni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok kiigazodni, hogy most hol kell jelentkezni, miket kell beszerezni a szociális pályázathoz. Most jelentkeztem MSc-re, BSc-n még etr-em volt. Neptun kódom sincs még, talán az kéne a belépéshez. Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell ezt az egészet intézni?2014. jan. 13. 22:49
1/4 anonim válasza:
Majd ha felvettek szerintem akkor tudsz kollégiumra jelentkezni. Egyébként minden kari HK-nál tudsz jelentkezni. (google: bme kollégium jelentkezés, és kidobja az oldalakat)
2/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy 23 lesz ponthatár és 24-ig lehet jelentkezni és nincs neptunk kódom, csak azzal lehet a kari koleszoknál belépni, azt meg nem hinném, hogy kiküldik 24-e előtt... :S
2014. jan. 14. 09:37
3/4 A kérdező kommentje:
illetve azt sem találtam meg, hogy milyen papírokat kell beszereznem hozzá. (bár azt lehet leíra ha be tudnék egyáltalán lépni...)
2014. jan. 14. 09:39
4/4 anonim válasza:
ezt olvasd végig, itt minden le van írva. Ott vannak a honlapok és ott találsz email címeket is. Írj a HK-nak, ők biztos tudnak segíteni. Jobbat sajnos nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!