Mi a véleményetek a pécsi ámokfutásról? Vajon mi válthat ki ilyen állapotot valakiből?
Figyelt kérdés
Teljesen megdöbbentett az eset. Én is egyetemen tanulok, és belegondoltam, hogy bárhol történhetett volna hasonló tragédia.2009. dec. 1. 17:57
1/6 anonim válasza:
a számkivetettség érzése lehet mögötte. Őt nem érti senki, nem értékelik semilyen tulajdonságát.... cukkolták is és sértett lehetett.... nyilván bánja, de már késő. nem volt önkontrolljaa fojtott dühe miatt. Így gondolom.
2/6 anonim válasza:
plusz előtte megtudta hogy agydaganata van....meg amint hallhattad a hiradóban skizofrén is...addig se nagyon szerették, fura lehetett, nem táraságba való
3/6 anonim válasza:
Most lehet, hogy sokan le fognak pontozni, de te véleményt kérdeztél, én pedig leírom az enyémet.
Aki lelkileg ilyen labilis, az nem való a felsőoktatásba, ott ugyanis nem arról szól a helyzet, hogy a hallgatók lelkét ápolgassák, és bárkire is tekintettel legyenek. Aki nem bírja az iramot és a velejáró stresszt, az tanuljon szakmát, senkinek sem kötelező egyetemre járni. Főleg nem olyanoknak, akik annyira idióták, hogy legjobb megoldásnak azt tartják, ha jól lelőnek mindenkit.
Másrészt az, hogy piszkálták... Hát mi ez? Óvoda? Egy szakra ugyanarra az évfolyamra több száz ember jár, nem hiszem, hogy a több száz ember közül mindenki piszkálta, és nem talált legalább egy olyan embert, akivel el tudta volna tölteni az időt.
4/6 A kérdező kommentje:
Azért írtam, mert véleményekre vagyok kiváncsi, nem baj ha nem egyeznek a vélemények. Különbözőek vagyunk:) Egyébként meg egyetértek mindegyik válaszolóval, mindegyikben van igazság, nem is kevés! Főleg abban, hogy az egyetem valóban nem óvoda,senkit sem érdekel a te egyéni szoc. problémád, persze kivételek vannak, csak úgy nagy átlagban. Ha nem vagy lelkile elég erős+érett mindenképp átgondolandó az egyetem, és szerintem nincs is szükség annyi diplomás emberre. Egyeltalán nem szégyen, ha valakinek csak egy szakközepe vagy okj-e van, sőt lehet jobban is fog majd keresni, mint én:)
2009. dec. 1. 19:13
5/6 anonim válasza:
Szerintem aki ilyet csinál, azzal már eleve nem stimmel valami mentálisan. Itt is kiderült, hogy skizofrén volt. És azért nem ő az egyetlen, akinek problémái vannak, más mégsem kezd el lövöldözni. Én mindig kicsit dühös leszek, ha hallok ilyen lövöldözésekről, mert mit képzelnek egyesek, hogy csak úgy elkezdenek lövöldözni, mert az életük pocsék. Ráadásul olyanokat bántanak akiket még csak nem is ismertek. Akkor legalább azokat lőjjék le, akik bántották őket, vagy akkor saját magukat. Attól, hogy megölnek néhány embert, az életük még ugyanolyan marad.:/
6/6 anonim válasza:
Alkohol és drog problémái lehettek ezen kívül tehát ne drogozzunk és alkoholozzunk mértéktelenül.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!